tiistai 17. joulukuuta 2013

17. Viime hetken lahjavinkit


 Onko paketit jo hankittu? Ei hätää, tässä tulee vielä muutamia lahja- ja jouluisia tuliaisvinkkejä. Kenties sinulle jo tuttuja juttuja, mutta ehkäpä listalla on jotakin uuttakin.

LASIPURKKI JA KAUNIIT VALOT
- Viime jouluna meitä hemmoteltiin näin ihanalla lahjalla (katso alta) Toimii!LÄHIRUOKAPUSSIT
- Itse suosin lähiruokapusseja. Kerään kaupasta samaan pussiin paikallista sinappia, öljyjä, pipareita, hunajaa, glögiä, mehua tai mitä ikinä sattuu vastaan tulemaan. Nämä lahjat jäävät harvoin käyttämättä!

ITSE TEHDYT RUOKAHERKUT
- Ilahduta ystävää, opettajaa tai muuta sopivaa henkilöä itse tekemälläsi herkkukakulla, pipareilla tai muilla.Oletko esimerkiksi koskaan koettanut Miljonäärin muropaloja? Maistuvat muuten Twixille (tai Raiderille siis...)
KYNTTILÄNIPPU JA KORISTELTU TIKKURASIA
- Laita kynttilät nippuun kääräisemällä niiden ympärille teipin kera pala paperia. Liimaa tikkuaskin kanteen kaunista paperia. Halutessasi tikkuaskia voi koristella vaikka kuinka paljon (helmiä, irtokukkia, tarroja jne.) Pieni ja niin hyödyllinen vieminen on valmis!

TEHDÄÄN YHDESSÄ-LAHJAKORTTI
- Parhaita lahjoja ovat sellaiset, joita voi yhdessä lahjan antajan kanssa kokea. Mitä antaisit esimerkiksi ystäväperheelle lahjaksi? Kirjoita lahjakortti, jossa kerrot lahjakortin oikeuttavan yhteen reippailuiltapäivään antajien kanssa. Lahjakortilla voit luvata vaikka reippailua ja määränpäässä kunnon retkieväät. Vai haluatko kattaa ystävillesi brunssin? Minä jäänkin odottelemaan brunssilahjakortteja...
- Lahjakortilla voit luvata myös lastenhoitoa, koiranhoitoa tai muuta vastaavaa.

TUUNATTU KUKKA
- Jouluna on mukava saada ja antaa kukkia. Marketit ovat pullollaan monenlaista kukkivaa kasvia, mutta usein niiden ulkonäkö on niin ja näin. Pienellä vaivalla, kuten kivan suojaruukun avulla saat niistäkin kukista salonkikelpoisia. Sain ystävältäni ihanan valkoisen hyasintin, joka on suojapurkin ansiosta ilo silmälle. Itse asiassa kuvassa näkyvässä kukassa on kaksi ruukkua päällekkäin. Ja kaunis yhdistelmä on saatu aikaiseksi!

KUVIOIDUT VAATTEET
- Kuvioi yksin tai lasten kanssa pipo, paita tai muu vaatekappale lahjaksi. Vaatteita voi kuvioida esimerkiksi mustalla tekstiilimerkkaustussilla tai kankaanpainovärillä. Molempia on saatavilla askarteluliikkeistä.Meidän perheen iskä on saanut lahjaksi aluspaidan, johon painoimme lasten kanssa käden jäljet (väriä levitetään lapsen käteen ja lapsi painaa kätensä paitaan). Paitaan kirjoitettiin pensselillä ja tekstiilivärillä "Mun isi". Lahja oli todella mieluinen.Samassa paketissa paidan kanssa oli mukavat olo-/pyjamahousut

Ja miten se lahja kuuluu oikeaoppisesti ottaa vastaan? Lue vinkit täältä.


Ei kommentteja: