torstai 12. joulukuuta 2013

12. Top 3

Kun on kiva olo, on syytä jakaa se myös muiden kanssa. Siitä syystä kerron teille top 3 juttua, jotka juuri nyt saavat joulumieleni kattoon.

 Tämä rehellisen näköinen metsätonttu ei liity tähän nyt lainkaan muuten, paitsi olemalla rungoltaan puuta. Aasinsiltapa sekin.

1. Geokätköily ja joulukuusi. Kuinka kummasti ne liittyvät yhteen? No oikein hyvin. Lue tästä lisää. Toivottavasti kuusikätköjä löytyy sinunkin läheltäsi.


2. Sesonkiin sopiva astianpesuaine. Turhamaisuutta tai ei, ota siitä sitten selvää. Tämä ihanuus jäi käteeni kaupasta. Tuoksuu aivan mahtavan jouluiselle, vaikka Winter lukeekin tuossa etiketissä. Huomaa kuvassa olevat hintalapun jäljet. Piti raaputtaa lappu pois, kun hävetti niin paljon tämä turhuusostos. Olisiko tässä ainesta vuoden turhakkeeksi? Tykkään tästä kuitenkin.


3. Pullo kuin koriste. Ja koristeeksi tämä glögipullo taitaakin päätyä tyhjennettyään. Tästä saa vaikka  kivan kynttilänjalan.

p.s. Juuri huomasin astianpesuaineen kyljestä tekstin: "Tiskaaminen ei välttämättä tarkoita, että juhlat ovat ohi." Muistetaanhan tämä, eikös joo?!

Ei kommentteja: