sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulukortit simppelisti ja kauniisti esille

Postipoika tuo joulu joululta yhä vähemmän joulukortteja. Silti niitä tulee sen verran, että niiden saaminen kauniisti esille aina mietityttää. Täksi jouluksi olenkin tehnyt simppelin, mutta aika kivan näköisen korttitelineen.

Tarvitset vain nauhaa/narua, isohkoja puuhelmiä ja pyykkipoikia. Omat pyykkipoikani ovat minikokoisia pyykkipoikia astetta isompia. Muistaakseni ne olen ostanut Tigeristä.Pujotin tasaisin välein puuhelmiä sinne tänne pitkin nauhaa. Helmet ovat vain silmänilona nauhassa eli voit niitä asetella oman mieltymyksesi mukaan. Valmiin korttitelinenauhan kiinnitin yläpäästä verhotankoon tekemällä narun päähän silmukan, jonka pujotin verhotangon läpi.Valmiiseen nauhaan voi kiinnittää pyykkipojin joko kaikki saapuvat kortit tai valita joukosta ne kaikkein tärkeimmät/kauneimmat. 

Meidän perheen arkeen korttiteline jää elämään myös joulun jälkeen. Siitä pitävät huolen heti tammikuussa juhlittavat neljävuotissynttärit, joiden kortteja naruun myös tullaan kiinnittämään.
Iloista viikkoa sinne!
1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Kiva idea! Joka vuosi sama miettiminen, miten saisi kortit kauniisti esille. Olen ostanut oikein siihen tarkoitukseen tehdyn seinätelineenkin, mutta se täyttyy kuitenkin nopeasti.