lauantai 3. joulukuuta 2016

Tyylikäs joulukattausTyylikäs joulukattaus voi syntyä ilman sitä iänikuista joulunpunaistakin. Vai mitä mieltä olet kuvien tunnelmasta? Toki nämä kuvien kattaukset istuvat muihinkin juhliin kuin jouluun.

Olen aina pitänyt värillisestä lasista. Nyt ilokseni sitä saa taas laajemmin monelta eri merkiltä. Kuvien Van Verren astiat ovat vieneet sydämeni. Olen oikeasti simppeleiden Marimekko-tyylisten astioiden ystävä, mutta sarjan vihreä lasimallisto on jotenkin todella viehättävä.


Kukkakauppias muuten veikkasi, että yksi tämän joulun kukkahitti olisi kimpussa oleva eucalyptus. Kattauksissa kannattaa hyödyntää kaikkea kaapista löytyvää. Itselläni niin verhot kuin jopa joskus torkkupeitotkin (materiaalista riippuen) saattavat päätyä juhlaliinaksi. Kuvissa hempeän pastillinen liina on oikeasti lahjapaperia. Olen kiinnittänyt paperin teipillä pöydänkannen alaosaan, jolloin liina pysyy paikoillaan. Tällainen paperiliina on paras ratkaisu erityisesti lastenjuhlissa.


Oma kukkakimppusuosikkini on tällä hetkellä vihreävalkeaa. Mitä vihreämpi kimppu, niin sitä enemmän sitä fanitan. Kuvissa vilahtava maljakko on muuten paras Anttilan loppuunmyyntilöytöni. Tuota maljakkoa olen aktiivisesti käyttänyt. Nyt sen pohjalla majailee kiviä, jotka sinne saavat jäädä, vaikka uusi joulukimppu maljakkoon muuttaisikin.


Hyvää viikonloppua! Muistetaan, että ruoka maistuu paremmalta, jos se on katettu kauniisti esille.

*Kattauksen astioita on täällä.


1 kommentti:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniit nuo vihreät lasit!