torstai 17. huhtikuuta 2014

Sulkasatoa
Ihanaa pääsiäistä kaikille! Meillä täällä pienet trullit virittelevät vitsojaan virvontakuntoon. Lakeuksilla virvonnan aika on vasta tulevana lauantaina. Höyhenet ovat kaikessa kauneudessaan niin ihania, että niitä tekisi mieli ripotella sinne tänne tasoille värittämään pääsiäiskotia.


 Lapset ovat kantaneet kotiin erilaisia pääsiäiskoristeita. On huopakanaa, raeruohoa koristeltuine  purkkeineen ja hienoja pääsiäisaiheisia piirustuksia. Perinteisessä pääsiäissomistuksessa itseäni viehättävät reippaat värit. Kuten myös seinälle päässeessä jättimunassa.


Kanivinon äidillä on omat pääsiäisaskartelut vielä kesken. On vasta syntynyt yksi pääsiäiskranssi (Siitä laitan oman postauksensa tulemaan.) sekä pari pompomia. Minipompon on vain niin mini, että oli vaikea saada siitä oikein minkään mallista, mutta menköön. Vielä on tarkoitus pari violettia pompomia tehdä. Näissä pompomeissa on se kiva puoli, että ne voivat somistaa kotia myös arkena. Itse ajattelin jättää pompomit roikkumaan ainakin vappuun saakka. Jos et muista, kuinka pompomeja tehdään, kurkkaa täältä.

Toiveeni on muuten toteutunut. Tänään aukesi ensimmäinen kukka kirsikkapuun oksassa. Lovely.
Ei kommentteja: