lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kirppikseltä oma kotienkeli


Kanivinossa on kirppistellyt. Käteen on jäänyt muun muassa kuvassa näkyvä enkelihylly. Kuvassa se näyttää yllättävän hyvältä synnyinasussaan, mutta livenä se oli oikeasti tosikauhea. Sellainen mummoalushousujen värinen. Mutta näin tässä enkelissä potentiaalia. Niin paljon, että olin valmis maksamaan siitä kaksi euroa ja kantamaan kotiin. Materiaaliltaan enkeli on muuten muovia.

Jos jotakin haluaa kotona extempore väsätä, kannattaa kaappiin hommata akryylivärit. Clasulta sellaiset meille alkuvuonna kotoutin ja nyt niitä taas tarvitsin. Olisiko ollut runsaan kympin investointi  kuudesta 75 millin putkilosta.

Jotenkin silmissäni näin enkelin mustana. Harkitsin kyllä sen maalaamista jopa sähkönsinisellä, mutta siinä tapauksessa sen paikka olisi ollut Kanivinon tyttöjen huoneessa. Jos olisivat edes sitä sinne kelpuuttaneet. Maalausjäljen jätin tarkoituksella rouheaksi eli annoin surutta pohjavärin paikoin näkyä. Ja toimii! Ei näytä muoviselta, vaan hyvinkin arvokkaalta. Ainakin omaan silmääni...


Enkeli ja Empire State Building. Muutama viikko sitten postailin Kanivinon perheen legorakennelmista kuvia. Samanlaisille legoilla on rakennettu enkelin kannattelema rakennus, Empire State Building, joka ainakin hetken majailee enkelin kanssa samassa paikassa.


Kirppikseltä jäi käteen myös hylätty valokuvakehys. Kehys saa uuden sävyn pintaansa. Valkoista.

Huomenna pitää taas suunnata kirppikselle. Kertaakaan en ole tällä viikolla mennyt sinne tekemään löytöjä, vaan siistimään omaa kirppispaikkaamme. Mutta eikös se niin mene, että jos siellä jotakin itse myy, saa kantaa uutta kotiin tilalle.


Ei kommentteja: