perjantai 11. huhtikuuta 2014

Legovinkki viikonlopuksi


Mikä onkaan mukavampaa kuin legoilla rakentelu? Maistuu muuten myös aikuisille, vakuutan.

Legoilla voi rakentaa sen unelmiensa huvilan, tulevaisuuden kodin tai vaikkapa toisinnan nykyisestä kodista. Viime syksynä oltiin koko Kanivinon perheen voimin Seinäjoki Art&Design-tapahtumassa, jossa oli mahdollisuus arkkitehtilegoilla rakennella erilaisia rakennuksia. Koti-insinöörin johdolla meidän lapset rakensivat Kanivinon talon.


Noita valkoisia arkkitehtilegoja myydään kuulema kaupoissa. Valkoisilla legoilla saa juhlavaa pintaa aikaan, mutta yhtä hyvin ja mielikuvitusrikkaammin sitä saa unelmiensa kodin rakennettua perinteisimmillä legoväreillä.

Kanivinon kotikolosta tuli muuten melkein näköisensä. Hivenen on vain juhlavat nuo pylväät. Sallittakoon se pienille arkkitehdeille.

2 kommenttia:

Villabohemian kirjoitti...

Me ollaan harrastettu samaista puuhaa dubloilla aikanaan kun kotia suunniteltiin. vois kyllä laittaa
ostoslistalle tommoset valkoset Legot kun lasten(kin) lempi leikkiä on talojen/linnojen rakentelu.

Kanivinossa/Miia kirjoitti...

Legot on kyllä niin kiva juttu!Mistähän noita valkoisia legoja saisi isoja määriä?Kaupoissa olen nähnyt vain pieniä paketteja, joissa on palikat vain tietyn rakennuksen kokoamiseen.Meilläkin on pääsiäisreissusta 2011 saakka ollut Empire State Building-paketti kaapissa.Jospa saisin muun väen innostettua tänään sen kokoamaan.Laitan kuvia, jahka tässä lähiaikoina valmistuu.