maanantai 10. helmikuuta 2014

Ystävälle turvaa liikenteeseen


Kaupan heijastintarjonta ei välttämättä ole aikuiseen makuun. Jos haluat hieman tyylikkäämpään takkiin laittaa heijastimen, monesti valittavaksi jää, a. keltainen Muumi-heijastin,  tai b. punainen Angry Birds -heijastin..

Fiksummat takit ja tilanteet mielessäni olen pystyttänyt heijastintehtaan. Tehtaassa valmistui muutamalle ystävälle heijastin. Pohjana heijastimissa on käytetty nahkaa sekä askarteluhuopaa. Heijastinkangas on silitettävää versiota eli ompelukonetta ei heijastimen teossa tarvita lainkaan.

Sydänaihiot olen leikannut muotoonsa stanssauslaitteella. Perusaskartelijan nurkista sitä tuskin löytyy, mutta saksilla teet saman homman. Hyviä heijastimeen sopivia muotoja ovat piparkakkumuotit pullollaan.

(Oli muuten hivenen haasteellista kuvata iltahämärässä heijastimia salamavalon kera...pahoittelut kuvien laadusta!)Sydänheijastimien taakse kiinnitin kuumaliimalla rintaneulat, vai mitähän ne ovat nimeltään...Neulat olisi voinut kiinnittää myös langalla, mutta koska kuumaliimalla homma sujui nopeasti, valitsin nopeimman tekovaihtoehdon. Kuvissa näkyvien heijastimien tekoon meni aikaa maksimissaan tunti, jos sitäkään.

Nyt kun maa on taas musta, heijastimet vaan pimeässä heilumaan!Ei kommentteja: