keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Happy moment - henkari ja pari pikaideaa


Hei! Joulun odotus täällä vain kiihtyy. Juuri katselin instassa yhtä päivitystä, jossa syötiin riisipuuroa ja todettiin, että jouluun on alle kaksi kuukautta aikaa. Milloin muuten oma joulusi alkaa? Meillä se alkaa virallisesti joulukuun alussa.

Joululahjojen teko on täällä jo alkanut. Ihastuin jo viime joulusesongin aikaan Eurokankaassa kuvan kassin mustavalkoiseen kangasihanuuteen. Siitä on ommeltuna kasa pienen ja vähän isomman tytön kokoisia kangaskasseja. Kassien juju on sydämessä, joka on silitettävää hot fix-tarraa. Varoitan muuten, että kuvio saattaa pilata silitysrautasi, jos vahingossa silitätkin kuvion väärin päin kankaaseen...Kokemusta on. Kimallekuvio antaa sitä jotakin kassille, oli kassin kangas sitten vanha t-paita, 70-luvun verhot tai vaikka säkkikangasta.


Joulukoristerintamalla aion pyöritellä erilaisiin joulukollaaseihin viime postauksessa jo nähtyjä trikookudepalloja. Pallojen sisällä on styroxpallo.
 

Kuvien henkarit on muuten Clasulta hankittu. Muistaakseni tarjolla oli myös muita metallivärejä.

p.s. Sesonkiin sopivia kuvioita saa helposti teipattua seinään sähköteipillä. Se pysyy seinässä paremmin kuin muut testaamani teipit.

Ei kommentteja: