tiistai 27. toukokuuta 2014

Lommoista romantiikkaaMitä se maalaisromantiikka muuten oikein on? Olen facebookissakin kaikissa maalaisromanttisissa ryhmissä, muttei vieläkään oikein ole selvinnyt, mitä se on. Meillä ei kuitenkaan kauhean romanttista ole. Täällä on sellaista sekatyyliä.

Ekaluokkalaisen huoneeseen tuunasin kuitenkin lommoista romantiikkaa. Tytön ikkunassa on verhona sellaista ihastuttavaa koirakangasta, melko pastellisissa sävyissä. Verhon innostamana tuunasin neidille kukkaruukun. Ruukkuun saa neiti laittaa hartaasti toivomansa viherkasvin tai voihan ruukku päätyä kynien kodiksikin. Siinäpä muuten vinkkini sinulle: Lasten kynät on mitä kätevin säilyttää isossa kukkuruukussa. Kokemusta on.


Ruukusta tuli kymmenen minuutin käsittelyn jälkeen aika kiva. Lommoja on ruukussa melkoisesti, mutta ne antavat vain lisäilmettä.  Koiran kuva on stanssattu eli leikattu leikkurilla liimautuvasta kankaasta. Kuten huomaatte, olen ihastunut tuohon materiaaliin.

Jotkut teistä varmaan muistavatkin sitruspuupostaukseni. Siinä se puu nyt komeilee. Sitrukset vain kasvavat ja kasvavat sekä saavat väriä poskilleen. Oksat alkavat jo taipua taakan vaikutuksesta.

Pitääkin muuten kantaa sitruspuu sisälle parvekkelta palelemasta. Auton mittari näytti vain neljää astetta. Hyr.

Ei kommentteja: