perjantai 9. toukokuuta 2014

Suut makiaks!


Sallikaa nyt mulle tuo kliseinen Marja Tyrnin suut makiaks! Olenhan minä Kanivinon mamma melkein Pallivahan tyttöi, siis melkein. (Marja Tyrni on siis se Putous-hahmo parin vuoden takaa...)

Suut makiaks-ajatuksella lähdin somistamaan lasipurkkeja. Tässä postauksessa on esittelyssä yksi lasipurkkiajatus. Lisää lasipurkin tuunausideoita on tulossa kunhan ensimmäinen Fiskarettes*-postaukseni julkaistaan. Tuon jatkossa tiedon postauksista myös tänne blogiini eli lupaan että pysyt kärryillä tekemisistäni.

Mitä kivaa viedä koulun, kerhon tai päiväkodin loputtua kivoille tädille ja sedille kiitokseksi kuluneesta keväästä? Saman ongelman kanssa olen painiskellut joka kevät. Tänä keväänä ainakin osa tädeistä saa namipurkin. Kukapa nimittäin voi vastustaa kivasti koristeltua purkkia maistuvalla sisällöllä. Mikä mukavinta, näitä purkkeja voi näppärästi tehdä lasten kanssa, nämä onnistuvat myös surkealta askartelijalta.


Ranskalaiset pastillit ovat suosikkejani. Ne sopivat erityisen kivasti näihin tuunattuihin purkkeihin. Purkeista on liotettu pois tuote-etiketit. Parhaiten ne melkein irtoavat tiskikonekäsittelyssä. Purkkiin voi kiinnittää kaikkea kivaa, kuvioita, tekstejä, papereita ja muuta, liimalla tai vaikka kaksipuoleisella teipillä. Kuvan tuunauksessa lasipurkissa kiinni olevat paperit on leikattu isommista arkeista. Ihana rautalangalla kiinni oleva pieni kortti sekä kannen pitsiliinamainen kuvio on ostettu kaupasta valmiina.

Kuten kuvista näkyy erilaisia valmiita kuvioita on varastossani vaikka minkälaisia. Sormet syyhyten tässä juuri suunnittelen jo seuraavia karkkipurkkeja.
p.s. Fiskarsin paketti saapui edellispäivänä. Lupasin esitellä teille sen sisältöä. Alla yksi kuvaotos saamistani värkkäysapureista. 


* Osa postauksesta toteutettu yhteistyössä Fiskarettesin kanssa

Ei kommentteja: