sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Äidille lahjaksi
Toukokuun toinen sunnuntai eli äitienpäivä on pian. Blogiani jo viime jouluna seuranneet muistavat joululahjavinkin, jossa lasten töistä tehtiin joululahjoja kehystämällä. Äitienpäivä mielessäni taas tuosta samasta vinkistä muistutan. Kuvasa yllä on Kanivinon ekaluokkalaisen työ. Upea sellaisenaankin, mutta pääsi ruokailutilamme seinälle vasta kehystettynä. Joulukalenterin postaukseen pääset tästä.

Eilen minulla, Kanivon mammalla, meni teet  väärään kurkkuun. Luin lehdestä että Molla Millsin uusin Virkkuri on ilmestynyt. Lähdin siltä seisomalta kirjakauppaan, joka sulkeutui minuutti ostosteni jälkeen. Jos yhtään tunnet innostusta virkkausta kohtaan, ja haluat virkata moderneja juttuja, tässäpä sinulle hieno äitienpäivälahjatoive. Ja voi tämän anopinkin pakettiin kääräistä.

Eikö ole muuten upean väristä kudetta? Siitä toivottavasti syntyy kivoi korei tänne Kanivinon taloon. Milloin, sen aika näyttää.


Ostatteko te muut itsellenne lahjoja? Minä ostan. Äitinä halusin ostaa itsekin itselleni äitienpäivälahjan tänä vuonna. Ostin nuo ihanat kuvassa näkyvät valot. Näin pimeänä päivänä, jolloin taivaalta tulee milloin räntää, vettä tai lunta, ne valaisevat erityiskauniisti.

Ei kommentteja: