keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Upea kesäkassi virkaten


Hei kaikki! Alkukeväästä tein postauksen kevään uutuuskirjasta, Oma koppa. Neliö. Työkaverini ihastui postauksessa vilahtaneeseen kesäkassiin. Toukokuun koleudessa kävimme ostamassa kassiin lankoja. Lankahyllyllä kassin väreiksi valikoituivat musta ja puhdas valkoinen. Hyvä värivalinta, sillä nyt kassi sopii moneen asuun ja tilanteeseen.

Kassia varten on virkattu kasa isoäidin neliöitä. Hahmottelemalla paperille oman unelmien kassin saa helposti laskettua, kuinka monta neliötä omaan kassiin tulee virkata. Kassin kahvoihin kannattaa sisälle laittaa (virkata sen ympärille) paksu nauha/nyöri tai vaikkapa pala johtoa. Itse haaveilen vastaavasta kassista, jossa kahvat olisi tehty vanhasta vyöstä.
Oma maailman ihanin kesäkassini on oman mammani virkkaama auringonkeltainen verkkokassi. Se on kestänyt hyväkuntoisena jo lapsuudesta saakka. Laadulla ja huolelle tehty kassi tuntuukin palvelevan sukupolvelta toiselle.Oma koppa. Neliön kirja-arvostelu ihanien kuvien kera on täällä. Ei muuta kuin virkkaamaan.

Ei kommentteja: