keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Vinkki pimeyteenHarmaus on mahdollisuus. Ainakin meille kynttilöiden ystäville. Kynttilän kun sujauttaa kauniiseen lasipurkkiin ja ripustaa oksalle, on piha hetkessä juhlakunnossa. Ja juhlakunnossa se saa olla ihan arjen pimeydessäkin.

Minulta kun on toivottu jouluisia vinkkejä, päätin kurkata viime joulukuisia joulukalenteripostauksiani ja nostella niistä onnistuneimpia teidänkin tietoonne.Tässäpä siis niistä yksi. Toimii kaikessa ajattomuudessaan.


 

Anna kivan mallisille lasipurkeille uusi elämä! Kuvissa olevissa lasituikkukupeissa on toki käytetty perinteisesti tyhjiä vauvanruokapurkkeja. Komeamman kynttiläastian saat kuitenkin vaikka isosta kurkku- tai punajuuripurkista.

Purkkeja voi kuvioida monin eri tavoin. Purkin voi kastaa liimaan ja dipata sen jälkeen vaikka hienoon hiekkaan. Kuvissa olevissa purkeissa koristeluun on käytetty silkkipaperia ja liimaa, mustakuvioiset purkit on kuvioitu musteeseen kastetulla leimasimella.
3 kommenttia:

Villabohemian kirjoitti...

Näitähän on kiva askarrella lapsuksisten kanssa!

Liisan kotona kirjoitti...

todellakin noita voisi askarrella lasten kanssa. Tuo purkki, missä musteella tehty kuviot on minun suosikkini :) terkuin Liisan kotona

Kanivinossa/Miia kirjoitti...

Mustakuvioiset purkit on tosiaan leimattu kaikenkestävällä musteella. Rytmittämällä kuviota eri tavoin purkin pintaan saa samalla leimalla erilaisia kuviomaailmoja aikaan. Kannattaa kokeilla!