torstai 21. elokuuta 2014

Villasukat jalassa...

.
...voi hetkeksi heittäytyä ajatusten vietäviksi. Kun perhe Kanivino oli vasta äiti ja isä, kannoimme sisään vauvan valkoisen hoitopöydän. Eräänä päivänä ollessamme K-Raudassa, hoitopöydän tuleva käyttäjä ilmoitti tulostaan. Ja se oli menoa. Tänään tuo sama pöytä muutti meiltä uuteen kotiin. Nauroinkin koti-insinöörille, että katoppas, me ollaan odotettu tämän ulos kantamista yhtä paljon kuin sitä, että saimme sen vuonna 2006 kannettua sisälle. Mutta aikansa kutakin.

Minä odotan aina kovasti joulua. Ihanaa on ollut huomata, että te blogin lukijat myös odotatte. Aika moni toivoi tuossa pari postausta sitten olleessa kilpailussa jouluideapostauksia. Apua, milloin niitä saa julkaista, ettei kukaan ajattele minun olevan aivan sekaisin...

Myönnän askarrelleeni eilen yhden joulukoristehässäkän parissa. Kyse on kuitenkin yhdestä tilaustyöstä, joten menköön. On minulta pyydetty myös viime vuoden kaltaista joulukalenteria tänne blogiin. Samaan en ehkä pysty kuin viime vuonna. Siitä viisastuneena voisin kalenterin toteuttaa, mutta hieman toisin. Pitääpä maistella asiaa, samalla kun hörppään kuumaa kaapista löytynyttä viime jouluista glögiä.

Mukavaa viikonloppua itse kullekin!


Ei kommentteja: