keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ruokamessulippuja arvottavana
Oletko ruoan ystävä? Kanivinossa-talossa ruoka on välillä sitä sun tätä, mitä nyt kaapista sattuu löytymään. Tavoitteena on kuitenkin syödä pääsääntöisesti hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Mitä tuo sitten kenellekin tarkoittaa. Hienon katsauksen suomalaiseen ruokaan saa vuosittain Ruokamessuilla Kauhajoella. Syyskuun ensimmäisen viikonloppuna järjestettävässä tapahtumassa on tarjolla lähiruokaa, mutta myös elämyksiä ja vinkkejä muun muassa oman kotipuutarhan syyskunnostukseen. Kojuissa on kuulema myynnissä myös kivoja juttuja kodin sisustamiseen.


Minä Kanivinossa-blogin mamma olen sekaantunut tänä vuonna tapahtumaan erikoisella tavalla. Olen ottanut osaa tapahtuman ohessa järjestettävään kattauskilpailuun. Kilpailutyöt esitellään suurelle yleisölle messujen oheisohjelmana Sanssin kartanossa Kauhajoella. Kisassa jokainen kilpailija vie kattaukseen mukanaan jotakin luontoon liittyvää. Mielenkiinnolla odotan, kuinka upeita luomuksia kisassa nähdään. Kattauksia on kisassa mukana kuusi.

Kauhajoen Ruokamessut lahjoittivat minulle lippuja tapahtumaan arvottavaksi. Kaiken kaikkiaan arvon 2 x kahden lipun paketit ja 1 x yhden lipun paketin. Arvontaan voit osallistua tykkäämällä Kanivinossa- blogista Facebookissa. Eli jaan tämän postauksen sinne ja toivon teiltä vastauksia kommenttikenttään kysymykseen: Mikä on ollut aina inhokkiruokasi? Onnea arvontaan. Arvontaan pääsevät mukaan kaikki 1.9.2014 kello 12.00 jätetyt kommentit.


Lainaus vielä Ruokamessujen tiedotteesta:

"Messujen monipuolinen näytteilleasettajajoukko takaa sen, että tarjolla on kotimaisen lähiruoan lisäksi myös kodintekstiiliä kattaukseen ja sisustukseen, design-vaatteita ja upeita kädentöitä sekä kotikeittiön koneita ja laitteita. Pienten elintarvikeyrittäjien jatkojalostetut luonnonantimet tarjoaa messukävijälle oivan tavan säilöä kesäherkut omaan kotikeittiöön talvenvaralle."

Messuilla tavataan!
 


Ei kommentteja: