lauantai 23. elokuuta 2014

Pala lautaa ja pykkipoikia

Otsikossa ne tärkeimmät tarvikkeet kerrotaankin. Kun näin nuo ihastuttavat viikonpäiväpyykkipojat, tiesin heti, mitä niistä teen. Halusin perheellemme viikkokalenterin, johon voi ripustaa niin hammaslääkäriajat kuin syntymäpäiväkortitkin. Jospa se auttaisi muistamaan asioita ja onnistumaan arjessa sitä kautta aiempaa paremmin. Edes hitusen paremmin.

 Pyykkipojat on kiinnitetty raakalautaan kuumaliimalla. Karhutarra tai perinteinen Erikeeper ajaa varmasti saman asian, kunhan antaa vain liiman kuivua rauhassa. Koti-insinöörin mielestä tuo lauta on ruma, se oliis pitänyt pohjakäsitellä jotenkin. Itse pidän laudan rouheudesta.

Jos tuollaisia viikonpäiväpyykkipoikia ei ole saatavilla, onnistuu vastaavan teko perinteisillä puupyykkipojilla. Ne voi maalata haluamallaan värillä tai päällystää kuvioteipeillä, paperikin niitä kauniisti somistaa. Viikonpäivät voi kirjoittaa tietokoneella ja ne voi sitten leikata ja liimata pyykkipoikiin kiinni. Minä menin sieltä missä aita on matalin ja käytin valmiita poikia. 

2 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Tosi kiva idea! Meillekin täytyy saada tuollainen! (: Liityin blogisi lukijaksi.

Terv. Kristiina
http://62nelionnelikko.blogspot.com

Kanivinossa/Miia kirjoitti...

Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Mulla on työn alla kehittää samalla tyylillä meille joulukalenteri. Haasteensa vain tekee, kun poikia pitää mahduttaa puuhun 24 kpl.