lauantai 5. heinäkuuta 2014

Se alkaa L:llä

Se voi toki alkaa myös S:llä tai H:lla. Se on LOMA!

Kanivinon talossa on nyt kaikki lomalla! Lapset hihkuivat kun kuulivat äidinkin aloittavan loman. Loma on odotuksia täynnä, jokaisella omanlaisiaan. Loman alkajaisiksi tein kuten jalkahoitajani kehoitti, hankin sellaiset kengät, joissa on muutakin kuin latuska pohja. Uusissa kengissäni on ainakin väriä. Ovat muuten hyvät jalassa. Paremmat kuin yhdetkään ballerinani. 


Lomalla aion olla rento. Onnistuuko sulta? Aion lukea, aion imeä lehdistä kaikkia kivoja ideoita ja aion viettää Molla Millsin Virkkurin kanssa laatuaikaa. Laatuajasta saavat nauttia myös lapset. Nuorin ihanuus, joka määrää menoamme ikänsä puolesta vielä kovin. Pääprinsessa, joka sai tänään uuden juhlamekon, jolle prinsessa lateli jo kaikista suurimmat rakkaudenosoituksensa (Kyllä, hän pitää vaatteista! Hän on myös perheessämme se ainoa, joka huomaa äidin uuden huulipunan, ja joka haaveilee korkokengistä.) Tuleva tokaluokkalainen, joka nauttii lomasta, haluaa säällä kuin säällä uimaan ja haastaa meitä keksimään kaikkea kivaa yhdessätekemistä. Ja koti-insinööri. Hmm. Hän on seonnut jalkapallosta.


Jotakin kivaa käsillä tekemistä piti tähänkin postaukseen saada. Se on tulevan kakkosluokkalaisen tekemä mansikkapatalappu, jonka sain äitienpäivälahjaksi. Ihastuttava väriläiskä keittiössä!

Lomaa odotellessa olen odotellut pionien aukeamista. Nostin niitä nipun keittiön pöydällekin aukeamaan, mutta hidas on avautumistahti. Ehkä jo huomenna on kukka kauneimmillaan. Ja Suomen suvi, se on jotakin omalaatuista myös huomenna.

Nautitaan kesästä!

p.s. Onko tuo Pieni lankakauppa tuttu kirja? Nappasin sen eurolla kirppikseltä kesälukemiseksi.

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Huomasin, että en ollut lukijanasi, vaikka blogisi on omalla listallani...ja kun kirjauduin tuli vanha proovilikuva...outoa..:))
Oikein ihanaa lomaa.

Kanivinossa/Miia kirjoitti...

Tervetuloa lukijakseni Irmastiina! Juuri kävin ihailemassa blogistasi ihania kukkakuvia. Silmään sopivaa väriloistoa kerrassaan.