maanantai 21. heinäkuuta 2014

Purkin uusi viiksekäs elämä

Kyllä maailmaan jätettä mahtuu. Toisen jäte onkin näissä askartelu- ja tuunaushommissa toisen aarre. Halki Suomen ajaessamme takapenkillä ovat neidit ideoineet vaikka mitä askarteluja muun muassa tyhjistä pillimehupurkeista. Koti-insinööri on vain pudistellut päätään ja todennut: "En tosiaankaan enää tiedä, mitä voi heittää ja mitä ei roskiin!" Viimeksi tämän kommentin kuulin, kun surkuttelin hänen ruttaamaansa sipsipurkkia. Olin kaksi viikkoa kuljettanut ja varjellut sitä autossa. Ja alle sekunnissa putkilo oli roskiskamaa insinöörin käsissä. Todella surullista.


Sipsipurkeista voi tehdä vaikka mitä. Haaveissani on askarrella niistä ainakin uudenlainen säilytysteline työsoppeeni. Isännälle askartelin viimeksi viiksipurkin. Aika hauska lopputulos, ainakin omaan silmääni. Tällä hetkellä purkissa pitäisi kyllä olla kesälomaparta. Ainakin jos purkin haltijaa katselee tarkemmin. Tämä työ on muuten uusin Fiskarettes-työni.

Esittelenpä samassa yhteydessä toisenkin Fiskarettes-tuotoksen. Tässä purkissa kulkevat kesäreissujen särkylääkkeet ja laastarit mukavasti mukana. Purkki on xylitolpastilliaski.Sen kylkeen on liitutaulutarralle kirjoitettu liitutaulutussilla. Eli purkki voi tarpeen mukaan muuntautua vaikka nappipurkiksi.
Ei kommentteja: