tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kesällä kerran...

...taitoin Kanivinon kotipihasta kukkia maljakkoon. Liljat tosin pääsivät vanhaan pulloon. Pullo on kantautunut vaarin mökiltä meidän perheen iloksi. Upeaa vanhaa ja kaunista lasia.Kanivinon mamma ja koti-insinööri olivat viime viikonloppuna Törnävänsaarella rokkaamassa. Upeaa musiikkia, mukavia ihmisiä ja tällä kertaa myös designia omassa DesignCornerissaan. Arvaatte varmaan että olisin mielelläni kuunnellut kaikki rokit designia samalla hypistellen.

Ostoksistamme halusin nostaa teille pari helmeä. Koti-insinööri osti pari oivaltavaa paitaa. Alla olevan paidan jujun toivoakseni näet ainakin kuvaa suurentamalla. Jos idea ei sitä kautta aukea, heitä minua kommentilla...Olen huono käyttämään riippuvia korvakoruja. Siitä huolimatta olen päättänyt antaa niille mahdollisuuden. Kuvassa olevat kauniit lintukorvakorut ja samaa sarjaa oleva riipus olivat todellinen löytö. Niiden paketissakin on sitä jotakin.


Jos et vielä tiedä, rakastan käsin painettuja kankaita. Sen vuoksi shoppasimme myös Mustavan tuotteita. Insinööri sai hienon pipon. Minä kauniin sulkapaidan. Valitettavasti tuotteista en saa teille juuri nyt kuvaa, mutta linkin takaa pääsette kurkkaamaan Mustavan maailmaan. Kun tietää, mikä vaiva ja taito tarvitaan käsillä tehdessä, mielellään sitä kannattaa yrittäjää, joka on sen vaivan puolestani nähnyt. Kaikista kivoista Mustavan kaltaisista tuotemerkeistä saa antaa vinkkiä!


2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Siis aivan ihanat korvikset ja riipus..:)

Kanivinossa kirjoitti...

Koruja oli myös valkoisina, ja ne olivat valloittavan kauniit!Käytännöllisenä naisena kuitenkin valitsin mustat, jokaiseen vuodenaikaan sopivat.