maanantai 18. joulukuuta 2017

Joululahja lukijoilleni

 
Minulla oli syksyllä mielenkiintoinen kohtaaminen erään naisen kanssa. Tämä nainen oli elämäniloa täynnä. Ulkona oli pimeää ja satoi, mutta tämän naisen energia täytti koko tilan.Tämä energiapaketti on nainen nimeltään Lotta Lahti. Hän on toimintaterapeutti sekä ennen kaikkea hyvinvointivalmentaja, jota itse seuraan muun muassa Instagramissa. Siellä upeat kuvat tekevät ruoka-aineesta kuin toisestakin todella kiinnostavan. Värikkäät kuvat ovat kuin Lotta itse - energiaa täynnä. 

Sain mahdollisuuden antaa teille lukijoilleni joululahjan. Lotta on yhdessä ravintovalmentaja ja hyvinvointikouluttaja Mirka Tuovisen kanssa tehnyt kirjan Lupa nauttia - Kauniin elämän pääruoat. Vuoden loppuun saakka saat alekoodilla: KAUNIS1 alennusta 10 % tuosta upean värikkäästä e-kirjasta. Lisää ensin tuote ostoskoriin ja sen jälkeen syötä alekoodi ennen maksamista.

Linkki kirjaan täällä.


Tämän postauksen kuvat ovat otteita kirjasta.

Kirjan allergiatiedot: Kaikki reseptit ovat laktoosittomia, maidottomia, vehnättömiä, gluteenittomia, eikä resepteissä käytetä valkoista sokeria. Pääpaino kirjassa on puhtailla raaka-aineilla, kasviksilla ja kasviproteiinilla, ja joukossa on myös kananmunaa ja kalaa.


Ei kommentteja: