sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Jouluajatuksia ja muutama diy-vinkki menneiltä vuosilta


 Joulutunnelma on laskeutunut meille kotiin asteittain. Kuusi on jo toista viikkoa valoissaan. Joulukukkia, sidottuja ja ruukkukukkia, on siellä täällä taloa. Eilen esikoinen paistoi kaverinsa kanssa joulupipareita, illalla oli esiteinien pikkujoulut eli talo täyttyi vielä runsaammista äänistä kuin normaalisti. Sipinää ja supinaa kellaritiloista kuului aina yömyöhälle saakka.

Oma joulutunnelmani ei ihmeitä kaipaa. Joulumusiikkia (perheen mielestä vähän liiankin kanssa), joulutuoksuja ja kynttilöitä. Ei niillä koristeillakaan niin väliä ole, mutta mukava niitä on kuitenkin nostella esille. Koko taloa en kuitenkaan kuorruta joululla.

Vuosien varrella on tänne blogiinkin tullut postattua erilaisia jouluideoita. Olen tähän postaukseen koonnut linkkejä niistä parhaimpia. Postauksen kuvista voi bongata hyasintit viinilaseissa. Tämä olkoon oma tämän joulun koristevinkkini sinulle :) 

Joulukranssi kirjan sivuista, kestohitti blogissani vuodesta toiseen:
https://kanivinossa.blogspot.fi/2014/12/taman-joulun-hitti-paperikranssi.html

Joulun 2016 hitti: 
https://kanivinossa.blogspot.fi/2016/12/joulukortit-simppelisti-ja-kauniisti.html

Nopeat styroxkranssit:
http://kanivinossa.blogspot.fi/2015/10/sunnuntain-ratoksi-parit-kranssit.html

Paperienkeli:
http://kanivinossa.blogspot.fi/2014/12/paperienkeli.html

p.s. Alla kuvamuisto muutaman vuoden takaa. Tällä kuvalla voitin Deko-lehden yhden kilpailun. Kyseisellä tyylillä voi saada joulukukista iloa irti vielä kun ne päätähdet eli värikkäät kukkijat ovat jo lakastuneet.Ei kommentteja: