tiistai 19. joulukuuta 2017

Joulu on sydämessä

Ihanaa joulua juuri sinulle! Jouluja on erilaisia. Itsellänikin monenmoisia elettyjä takana. Joulu ei tarvitse ympärilleen mammonaa, ei siistejä nurkkia tai juuri oikealla reseptillä tehtyjä joulumakuja. Joulu on jokaisella sydämessä. Kun karistaa olkapäiltään pois turhat murheet ja stressin, se tunne sieltä löytyy ja me äiditkin osaamme joulusta nauttia. Aattona voi hikikarpalot vielä ohimoilla kiillellä, mutta kyllä ne sieltä kuivuvat, mitä edemmäksi päivä kuluu ja alkaa hämärtää.

Kerronpa teille yhden ihanan tarinan, tyhjän laatikon tarinan.


Eräs nainen paketoi joka joulu lapsilleen yhden tyhjän paketin. Paketin sisällä on muistutus siitä, kuinka perheen kummilapsi, zimbabwelainen tyttö, ei vietä jouluaan notkuvien herkkupöytien ja lahjalaarien äärellä. Samalla perheen äiti muistuttaa lapsiaan pysähtymään paketin äärelle ja olemaan kiitollinen siitä mitä on.

Tänä jouluna perheen äiti haastaa mukaan lahjoittamaan rahaa kummityttönsä Ropan ja ystäviensä jouluruokailuun Zimbabwen esikaupunkialueen toimintakeskuksessa. Moni on tähän haasteeseen jo tarttunut. Yhden maissimuhennoksen hinta on n 0.50-0.60e. Olisiko teidän perheessä sijaa tyhjälle paketille? Zimbabween tai muualle? Aion itse kopioida tämän idean. Tässä yllä olevaan tapaukseen liittyen lahjoitustiedot:

Zimbabwen Aids-orvot ry,
tilinumero: FI7617453000061640
viite: 1038

Joulu on sydämessä!

Ei kommentteja: