lauantai 28. toukokuuta 2016

Katujuhlat bloggareiden tapaan

Kuka rakastaa juhlia, käsi ylös! Sydämeni sykkii juhlille. Mitä pienempi aihe, sitä paremmat juhlat.

Bloggarikaverini Tiina Siskonpaneelisopasta ja Hanna Villa Bohemianista järjestivät meille pienet juhlat. Tai ei niin pienetkään, vieraita oli viitisenkymmentä. Juhla-asuina oli keltainen huomioliivi. Se päällä olikin mukava kilistellä skumpppalasin kanssa.

Tällaiset ovat parhaimmillaan juhlat bloggareiden tapaan. Nämä iloiset katujuhlat juhlittiin kesän 2016 Asuntomessujen pohjalaiskorttelissa.

Kyse oli jostakin todella historiallisesta, sillä aiemmin bloggareita ei ole otettu tässä mittakaavassa huomioon messujen markkinoinnissa. Ammatillisesti onkin mielenkiintoista seurata, kuinka bloggarit antoivat näiden juhlien jälkeen omissa blogeissaan ja Insta-tileillään komeaa näkyvyyttä näkemälleen ja kokemalleen. Bloggareilla ja muilla mielipidejohtajilla onkin jo paikoin suurempi valta ihmisten käyttäytymisen ohjaamisessa kuin medialla.Katujuhlat alkoivat Kimara Katariinan pihamaalla herkkupöydän äärellä. Lapuan Kankureiden upeat pellavaiset ruokaliinat ovat tällä hetkellä mulle se juttu. Meillä ei lapsiperheen menossa ruokaliinoja käytetä, mutta jos tulee eteen isojen juhlien järjestäminen aion ehdottomasti hommata noita kauniita pellavaliinoja.

Pidän muuten todella rennoista juhlista. Vaikka väki olisikin ykkösiinsä pukeutunut, menu ja kattaus sekä tarjottavat saavat mielestäni olla rennonpuoleisia. Juuri rentoon menoon pellava istuu kauniisti.Alkupalat tarjosi juhlissa ravintola Alma. Jälleen kerran muistin, kuinka hyvin rieskarullat istuvat juhlapöytään. Jälkiruoaksi vetäisin ison palan Valkoisen puun kuulua suklaakakkua. Kuvassa tosin esittelen toista kakkuihanuutta sen aluslautasen vuoksi. Omistan itse Valkoisen Puun yhden ison lautasen ja se on mitä parhain niin täytekakun alla kuin leipätarjottimenakin.Eikä tavarapyöräkuume muuten laskenut tälläkään reissulla. Kuvassa Mallaskoken panimoravintola näyttää mallia, kuinka kekseliäs yrittelijä tuo tuotteensa sinne, missä asukkaatkin ovat. Satoi tai paistoi.Tämä postaus starttaa nyt Seinäjoen Asuntomessut 2016 postaussarjan. Luvassa on sekalainen määrä postauksia talojen tunnelmista ja yksityiskohdista.

1 kommentti:

Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Tuo kuvassa oleva suklaahippukakku oli mun ehdoton suosikki <3.