sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Pieniä suupaloja asuntomessukohteistaOnneni on, että Asuntomessut 2016 ovat tuossa parin kilometrin päässä. Kohteissa olen jo ennen porttien avautumista päässyt vierailemaan kahdesti. Kun ensimmäisellä käyntikerralla keskityin alueen pihoihin ja maisemointiin, toisella kerralla nautin kohteiden ykistyiskohdista laatukonvehtien tavoin. Eli hitaasti nautiskellen.

Yläkuva, kuten allakin oleva, on Pentikin sisustamasta kohteesta. Pentik olikin yksi suuri yllättäjä. Hienoa nähdä että suomalainen perinteikäs sisustusyritys osaa myös uudistua.


Seinän tapetti on muuten livenä oikea makupala.  
Valokuvatapettia, uskoisitko? Näyttää niin rouhealta ettei paperiksi uskoisi. Tätä tekstiä kirjoittaessani huomasin poimineeni postaukseen ison kasan kuvia nimenomaan tuosta Pentik-kohteesta. Kertonee jotakin merkin uudistumisesta.
Ja kuinka kauniita rikkalapio ja kihveli voivat ollakaan? 
Puhumattakaan pärekoreista nahalla somistettuna.

 

Puukerrostalo Mäihässä alla oleva kokonaisuus jäi muistoksi verkkokalvolle. 
Juliste on Artekin ja pakko saada.Nämä modernit pärekopat löytyivät kenties messujen komeimmasta ruokailutilasta. Kohteen nimeä en nyt saa päähäni, mutta esittelen ruokailutilan paremmalla kuvalla tulevissa postauksissa. Samaisessa talossa oli mitä upein keittiö. Vehreys tulvi tilaan myös isoista ikkunoista.

Alla oleva kuva ei ole laadullisesti paras mahdollinen, mutta kuvan kannu on ihana. Harmittaa että unohdin kysyä, kenen valmistajan se on.


Tässä julistekollaasissa oli sitä jotakin. Turkulainen Saana & Olli -tuotemerkki tuntuu olevan nyt sitä kuuminta hottia. Sitä on myös tällä seinällä: Oikea yläreuna.


Ja lisää kuvia tulossa! Valinnan vaikeutta ilmassa.
1 kommentti:

San-na kirjoitti...

Muistatko yhtään, että minkä firman toimittama tuo tapetti oli, mie unohin ottaa kuvan makuuhuoneen tiedoista :/