tiistai 19. toukokuuta 2015

Maksamaton mainos kameraliikkeestä


Moi!* Kesä, kärpäset ja ihanat kesäiset maisemat sekä juhlat odottavat ikuistajaansa. Omat kamera-asiani ovat kunnossa, mutta kunnollinen tyylikäs kameralaukku olisi toiveissani. Bloggarikavereiden kanssa piipahdimme kamera- ja valokuvaliike FotoFormassa oppimassa kuvaamisen saloja. Sillä reissulla silmiini osuivat alla olevat kassi-ihanuudet. Erityisesti tuo oranssi kameralaukku jäi mieleeni kummittelemaan. Missä itse kuljetat kameraasi?  Kamera on niin arvokas hankinta, että sen suojaksi kannattaa kyllä hommata kunnollinen kassi, joka vastaa omia liikkumistarpeita kameran kera. Oma nykyinen kameralaukkuni on surkean pieni ja sellaisenaan aika kömpelö laittaa isoonkin käsilaukkuun sisälle. Onnekseni kassivalikoimaa näyttää olevan eli pitänee panostaa kunnon kassiin.



Milloin teetit viimeksi digikuvat paperikuviksi? Mulla siitä on aivan liikaa aikaa. Mutta silloin kun teetän, teetän niistä aina mattapintaisia ja valkoreunaisia kuvia, siis sellaisia vanhanaikaisen näköisiä. Monet ystäväni aina tiedustelevatkin, missä olen kuva-aarteeni kehittänyt. Ja nyt tulee se maksamaton mainos: Olen teettänyt ne jo kymmenen vuoden ajan FotoFormassa, joka toimittaa kuvia postinkin kautta. Canvastauluistakin minulla on hyviä kokemuksia. Mitä isompi taulu sitä paremmin se toimii akustoivana pintana kaikuvissa tiloissa.



Alla olevat kuvat ovat tunnelmaotoksia ja harjoituslaukauksia FotoForman takahuoneesta. Kuten alla olevasta menusta voit lukea, oli illan tarjoilu maistuva. Erityisesti meidän bloggaajien mieleen oli tarjolla ollut valkosipulivoi. Jotakin sen tymäkkyydestä kertoo se, että koti-insinööri lausui voimasanan kun palasin kotiin ja avasin ensi kerran suuni. Mutta hyvää se voi silti oli!


* postaus on toteutettu yhteistyössä FotoForman kanssa.



1 kommentti:

Marika KK kirjoitti...

Kylläpäs tarjoilukuvatkin näyttivät hyvältä :) Kiva kun kävitte visiitillä. T. Jarkko, Samuli ja "härääjä"