maanantai 1. joulukuuta 2014

Plop, plop, plop...

Unelmiin pitää uskoa. Ne voivat joskus toteutua. Olen ollut tänään mukana tekemässä historiaa. Vau. Me onnistuttiin.

Kanivinossa-blogi täyttää tänään vuoden. Sen kunniaksi korkkasin piccolopullon kuohuvaa. Aihetta juhlaan on muutenkin. Olen vuoden aikana tutustunut isoon kasaan maailman mahtavampia bloggaajia. Saanut uusia tuttavuuksia ja paljon monenmoista elämääni. Yhtenä esimerkkinä blogissani tänään alkanut joulukalenteri. Kun viime vuonna pakersin kalenterin 24 luukkua kasaan aivan yksin, tänä vuonna kokosimme sen yhdessä neljän muun bloggaajan kanssa. Enkä ole edes koskaan tavannut heitä. Tai no joo, Marikan tapasin viime viikolla ensi kerran.

Päivän suurin aihe juhlaan on SOblogit. Kesällä pohdin, kuinka saisimme aktivoitua alueemma bloggaajia tekemään ja näkymään yhdessä. Tässä sitä ollaan: Tänään on julkistettu SOblogit-yhteisö, jonka alla on kasa eteläpohjalaisbloggareita. SOblogit on otettu hyvin vastaan. Facebook-ryhmästämme kuuluu PlopPlop vaan, kun uusia tykkääjiä kerääntyy. Kiitos teille että olette tukemassa unelmaamme.

Matka jatkuu! Nyt ryhdyn kokoamaan kalenteriluukkua aamuksi. Ihana sisustuskauppapostauskin on luvassa. Ja sitäkään ei voi tehdä ilman mainintaa SOblogeista.
1 kommentti:

Virtasia – Nina Virtanen kirjoitti...

Paljon Onnea...olet kuohuvat ansainnut :)