maanantai 22. joulukuuta 2014

Luukku 22: Muista myös itseäsi joulukukalla!


Sari on valinnut upean joulukukan joulukotia ihastuttamaan, kuten kuvasta näkyy. Kuinka on, muistatko itseäsi jouluna ja hankit kotiin sen yhden kaikista kauneimman jouluasetelman tai -kimpun? Itselläni on joulustressisesongin päätteeksi tapana palkita itseni yhdellä upealla kukka-asetelmalla, joka saa joulun ja vuodenvaihteen ajan olla kotimme aitiopaikalla, ruokailutilan pöydällä ilostuttamassa ruokailijoita.

Juuri äsken kävin töiden merkeissä hankkimassa joulumuistamista yhdelle erityiselle naiselle. Kukkapussiin lähti kaksi upeaa isoa valkoista joulutähteä. Kuulostaa arkiselta, mutta kun kukkakaupan omistaja oli asetellut kukat upeaan vanhahtavaan pitkulaiseen puuastiaan ja kun astin kylkeen vielä kiinnitettiin silkkinauha ja pieni olkipukki, olin aivan myyty. Siinäpä vasta oli upea ja simppeli asetelma.

Itselleni en vielä ole sitä joulun kauneinta asetelmaa tai kimppua ostanut. Marraskuun lopussa minua kovasti joulukukatti, mutta en kaupoista löytänyt vielä joulukukkia. Silloin hankin kaksi orkideaa joulukukiksemme. Niistä toinen oli valkoinen ja sopii kuin nakutettu meidän tämän joulun tunnelmaan. Saattaa siis olla, että säästän kukkarahat vaikka alkuvuotta ilostuttamaan. Silloin kun koti on riisuttu joulusta, olisi ihana hommata vaikka joku ihana keltavalkoinen asetelma kevään tulosta muistuttamaan. Mutta nyt: Nautitaan joulusta! Nautitaan joulun valoista, lauluista ja joulutähdistä ja muista. Ihanaa jouluviikkoa!


Ei kommentteja: