lauantai 20. joulukuuta 2014

Viime hetken lahjatärpit


Jos jollakin muulla on vielä pari lahjaa hankkimatta, vinkkaanpa parilla kivalla idealla. Ja nämä ideat toimivat myös tuliaisina joulunkin jälkeen. Hypätäänpä siis aiheeseen...Eli vuoden 2015 kalentereihin.

Työelämä on opettanut minut käyttämään sähköistä kalenteria. Sen lisänä on niin työhuoneen seinällä kuin kotimme keittiössä perinteinen seinäalmanakka. Ei niinkään menojen merkitsemistä varten, vaan kuvillaan ilahduttamassa ja informoimassa ajan kulusta.


Yllä oleva kuva on otos taiteilija *Virpi Mäkisen seinäkalenterista. Virpi on upea vahvan ilmaisun nainen, jonka siveltimen jälki sopii minun silmääni. Virpi on tehnyt kalenterin vuodelle 2015. Sitä saat vielä hankittua ensi vuoden varalle Virpiltä suoraan, klikkaa täältä yhteystietoihin. Jos asut Seinäjoen seutuvilla, kalenteria on myynnissä Ideanallessa sekä Lumilapsilla.

Virpi antoi minulle myös arvontaan yhden kalenterinsa, Jos haluat sen omaksesi, osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Jos liityt lukijakseni saat kaksi arpaa. Muuten mennään yhdellä arvalla/nenä.


Pyörittelen vielä mielessäni, mitäpä jos tallentaisin meidän perheen elämää isovanhempien iloksi seinäkalenteriin. *FotoForma on seinäjokelainen valokuvausalan yritys, jonka tuotteita kulutan sujuvasti ympäri vuoden. Heidän valikoimissaan on tosikivoja kalenterivaihtoehtoja.

Tässä kiireessä saatan tyytyä sellaiseen kalenterimalliin, jossa on yhdellä sivulla näkyvissä koko vuosi (eli tämän kalenterin kokoamiseen tarvitsen vain yhden kuvan, jippii!). FotoForma toimittaa tuotteita myös postitse hyvin nopealla aikataululla. Nyt ei enää varmaan jouluksi ehdi postin kautta saamaan kalenteria, mutta liikkeestä hakemalla varmasti vielä ehtii. Ja alkaahan se kalenteritarve vasta joulun jälkeen...

Voisihan kalenteriin muuten skannailla lasten piirustuksiakin. Ei kaikkien kuukausien kuvien tarvitse olla valokuvia. Alla olevassa kuvassa testailin, kuinka valmis kuvamalli toimisi kalenterissa. Hyvinhän se toimii...

Nyt marssin vielä tai taas tai edelleen pakkaamaan lahjoja....

*Postaus toteutettu yhteistyössä Keltaisen keinutuolin ja FotoForman kanssa. 
Kiitos yhteistyökumppaneilleni!

5 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Kalentereita ei ole koskaan liikaa, sillä niitä pitää olla sekä eteisessä, työpyödällä, keittiössä, jne. Itse en osaa käyttää sähköisiä kalentereita, en edes kännykässä.

Yksi arpa koettaa onneaan, jos vielä voi osallistua arvontaan.

Joulun iloa ja valoa toivottelen tässä samalla!

matkanivarrelta at gmail.com

Pamela kirjoitti...

Tämä on kaunis taidekalenteri! Tilaan, jos ei arpaonnea

Anu kirjoitti...

Kiitos arvonnasta. Tykkaan myoskin virpin taiteesta!

Piijja kirjoitti...

Tosi ihana tuo Virpin kalenteri, osallistun yhdellä arvalla arvontaan =)

mimmi kirjoitti...

Mukana arvonnassa, kauniita kuvia kalenterissa!