maanantai 7. syyskuuta 2015

Teippaamalla iloa pintaan!Nyt on hyvä syy blogata! Sain ilokseni vedellä teipillä kuvioita seiniin. Seinäjoella on tällä viikolla Seinäjoki Art&Design Week. Tapahtuman yhteydessä olevan KOTO-pop up:in seinät saivat somistetta mustilla teippikuvioilla. Ideat ja suunnitelmat teippauksista eivät olleet minun, mutta siitä huolimatta koin kovasti onnistumisen iloa teippaillessani tilaan huonekasvia, vaatetta, kenkiä sekä kodin kalusteita. Kovin kotoisa tuli tilasta. Vai mitä tykkäät?

Iso haaste teippauksessa oli valita oikeanlainen teippi. Suunnitelmassa teipiksi oli ehdotettu washiteippiä. Omasta kokemuksesta kotiseiniin laadukkaalla teipillä tekemäni teippaukset kuitenkin aika äkkiä rullaantuivat pois. Otimmekin varman päälle ja koeteippauksien jälkeen teipiksi valikoitui musta sähköteippi, joka muuten on aika edullistakin. Mikä parasta, se tuntui lähtevän seinistä pois ilman että pintoihin olisi jäänyt jälkiä.

Seinäteippaukset inspiroivat kyllä kovasti nyt minua. Teippauksilla voi tilaan ja pintaan kuin pintaan saada nopeasti ja hetkellisesti haluamaansa tunnelmaa. Menee testiin kotonakin. Ja sähköteipillä aion teipata.

6 kommenttia:

Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

No onpa kyllä tosi hauskan näköistä!

Villabohemian kirjoitti...

Wau! Kuvistakin tulee jo hyvälle mielelle. Täytyy kyllä ehdottomasti käydä katsomassa tilaa ja tapahtumaa ihan livenäkin.

Marjo Hankkila kirjoitti...

Upeaa jälkeä!!

Susanna kirjoitti...

Siis ompa hauksa idea! Täytyypä ruveta sommittelmaan niin saisi itekin kukkaruukun kun sellaista ei oikeasti ole tulossa :-D

Kanivinossa/Miia kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Eilinen ilta meni multa Pinterestistä kivoja teippausideoita metsästäen. Tytärkin innostui ja haluaa huoneeseensa linnun.

Marika KK kirjoitti...

TYkkään, helposti saa uutta ilmettä!!!