tiistai 17. helmikuuta 2015

Kirjavinkki tuunaajille

 

Hei! Sain käsiini yhden kevään uutuuskirjan, joka kiinnostaa erityisesti tuunaajaa sekä maalaisromantiikan rakastajaa. Rouhea maalaistyyli-kirja eroaa kanssasisaristaan siinä, että se ei pidä sisällään vain kauniita kuvia, vaan kuvien lisäksi siinä on runsaasti ohjeita tuunausten toteutukseen. Jo ensisilämyksellä sain itse kovan kipinän muutaman ohjeen toteutukseen. Tervetuloa matkalle tutustumaan kirjaan!  

 

Rouhea maalaistyyli-kirja osoittaa, että vain mielikuvitus on rajana sisustuksen toteuttamisessa. Esimerkiksi lampun voi tehdä mistä vain, kuten vaikkapa lintuhäkistä. Kuvassa oleva lamppuidea sytytti tuunaajaan minussa. Värkit lampun toteuttamiseen löytyvät kotoa, joten tuo taitaa olla ensimmäinen toteutukseen menevä juttu tästä kirjasta.Voitko uskoa yllä olevan kuvan kätkevän sisälleen vanhan 1980-lukulaisen keittiön? Minä en sitä olisi uskonut, jos ei kirjassa olisi ollut todistekuvaa vanhasta keittiöstä. Upea ja onnistunut muodonmuutos keittiöön onnistuu vaikka tapetoimalla kaapinovet.


Rakastan vanhaa lasia sekä kirjoja.Kirjan innoittamana kaivoin jo itsekin esille vanhoja pulloja ja aion laittaa ne kevätaurinkoon ikkunalaudalle kotia kaunistamaan. Vanhat kirjat ovat olleet viime aikoina yksi ihastuksen kohteeni askartelumielessä. Kuvan sirkusteltta olisi mukava toteuttaa myös itse.Maalia sohvan pintaan. Jos olet kyllästynyt vanhoihin kalusteisiin, voi ne käsitellä uusiksi maalaamalla. En uskonut tätä todeksi ennen kuin näin tämän vinkin. Kaikki on näemmä kuitenkin mahdollista.

Suosittelen kirjaa lämpimästi, jos etsit innovatiivisia tapoja sisustaa kotia.

Ei kommentteja: