torstai 13. joulukuuta 2018

Rakas joulupukki, toivon lahjaksi korvakoruja

Yksi joulun kauneimmista lahjoista on koru. Oli sitten kyseessä korva- tai kaulakoru, niin ilahdun korulahjasta aina. Yhteistyökumppanini Hopea-Puro on lanseerannut juuri verkkokaupan, jonka uumenista itsekin valitsin muutamia koruja. Valinta oli vaikea, vaikka korvakorutarvetta oli ilmassa. Etsin itselleni korvakoruja, joilla voisi nukkua, jotka eivät tummuisi käytössä ja jotka olisivat keveät korvaan. Vaikea yhdistelmä toiveita, varsinkin kun toivoin korvakorujen tuovan arkeen myös vähän luksusta.

Tässä postauksessa näet kaksi valintaani Hopea-Puron mallistosta. Yllätyksekseni korut ovat käytössä osoittaneet täyttävänsä kaikki toiveeni. Ne ovat näyttävät ja kullanvärikin tuntuu silmään todella hyvältä vuosien jälkeen. Korvakorut, varsinkin nuo kullanväriset (niitä saatavilla myös mustana ja hopeana), ovat keveät korvaan ja kyllä, olen myös useamman yön nukkunut ne korvassa.

Aika ei ole koruja vielä kohdellut huonosti, mutta valitsemani korut ovat käsittääkseni kaikki koruterästä/kirurgiterästä eli ne eivät käytössä tummu, eivätkä aiheuta allergioita. Suosittelen lämpimästi kuukauden kokemuksella testaamaan näitä koruja, varsinkin jos korvareiät ovat aiemmin ärtyneet koruista.


Jouluun liittyy harmillisesti aina pieni kiire. Tai oikeastaan jouluvalmisteluihin. Olen itse siirtänyt osan valmisteluista yön tunneille. Toisin sanoen kun talo hiljenee, äidin kukkaro avautuu ja tilaan osan lahjoista verkkokaupoista. Suosin paikallista ja kotimaista lahjaostoksilla, mutta koska kaikkea tästä meidän kaupungistamme saa, verkko auttaa hankinnoissa mukavasti. Verkko-ostokset tuntuvat myös aiheuttavan vähemmän stressiä kuin toppavaatteissa ihmispaljoudessa jonottaminen. Hopea-Puron verkkokauppa on täällä.


p.s. Käy instagramin puolella kurkkaamassa, minkälainen Hopea-Puron kaulakoru minulla on käytössä.


Ei kommentteja: