sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Pääsiäiseksi iloa ja väriä

Hei! Olen kova juhlaihminen. Sesonki kuin sesonki, niin se näkyy aina meillä kotona jotenkin. Pääsiäisenä panostan lähinnä siihen, että siellä täällä on jotakin keltaista, lempiväriäni. Kotimme ulko-ovi saa myös pääsiäisena aiheeseen sopivan kranssin kantaakseen.

Meidän tytöt tykkäävät tehdä käsillä. Tämän vuoden pääsiäisaskarteluista he olivat erityisen intona, sillä testissä oli kaikille meille uusi materiaali: Foam Clay-muovailumassa*, jonka seassa on mikrohelmiä. Massa myös kovettuu itsestään huoneenlämmössä muutaman päivän sisällä.


Massaa oli mukava työstää. Se ei tahrannut askartelupaikkaa, eikä tekijää. Massa levittyi mukavasti niin lapsilta kuin aikuisilta ostamieni akryylimunien pintaan. Kysyin askartelukaupan tädiltä, että onkohan suuruudenhullua ostaa munapaketti, jossa on lähes 50 akryylimunaa. Mutta massan kanssa leikkiessä saimme jo ainakin parisenkymmentä munaa päällystettyä.


 
Valmiit munat voi ripustaa risuoksille roikkumaan tai laittaa kulhoon tai vaikkapa rairuohon sekaan koristeeksi. Meidän perheen munista osa pääsi esille paperista taiteltuihin rasioihin. Rasiat ovat siitä käteviä, että niihin voi piilottaa vaikka pääsiäismunia, joita lapset voivat sitten porukalla pääsiäisena etsiä. 

Mukavaa pääsiäisen odotusta!* Muovailumassa + koristepaperit on saatu Creative Companyltä osana blogiyhteistyötä.

Ei kommentteja: