keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Ihastumassa

Sisustusfriikin taivas on ilta yhdessä samankaltaisten kanssa. Silmänilona laadukas muotoilu ja uusia tuotemerkkejä, joihin tutustua. Me SObloggarit eli asuinseutuni bloggarit piipahdettiin tänään tutustumassa Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roos:illa, paikalla oli myös HR-Livingin edustaja. Illan aikana saimme tutustua upeisiin koti- ja ulkolaisiin tuotteisiin. Tässä teille pieniä makupaloja illan annista.


*Mitä pidät yllä olevista kupeista aluslautasineen? Me bloggarit pidimme niistä kovasti. Ideana astioissa on se, että eriparisuutensa ansiosta ne sopivat kaikki toistensa kanssa. Samaa ideaahan voi toteuttaa kotonakin vaikkapa juhlakattauksessa. Nykyään on enemmänkin epämuodikasta kattaa pöytään vain saman sarjan astioita. Eriparisuus on nyt kovin IN. Kupit ovat HR-Livingin edustaman House Of Rym:in mallistosta.


Syli-keinutuoli ihastuttaa muotokielellään sekä monikäyttöisyydellään. Mikä parasta, se on kotimaista käsityötä. Tuolit valmistetaan Jurvassa. Haaveilen kovasti keinutuolista. Kyseisen tuolin ottaisin kotiini mielelläni.

Alla olevat kynttilät ovat myös jotakin HR-Livingin edustamaa merkkiä. Lisään tänne merkin, kunhan saan sen selville. Kynttilää löytyy useita eri värivaihtoehtoja. Ihaninta on kattaa pöytään eri korkuisia kynttilöitä. Ne tuovat tunnelmaa ja rentoutta kattaukseen.


Tuo alla oleva peitto on mulla joululahjalistalla. On kuulema erityisesti ruotsalaisbloggareiden suosiossa.


Matot alla on kudottu tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista. Sekös lämmitti mieltäni. Kaikki materiaalit kiertoon vain.Todellinen illan uusi tuttavuus oli Muubs. Kyseistä merkkiä saa tällä hetkellä Suomessa vain Mäkelä & Roos:ilta. Merkin tuotteet ovat todellinen kunnianosoitus puulle, eleettömälle muotokielelle sekä luonnonsävyille. Kuvat puhukoot muuten tuotteen puolesta.


Alla kivaa ideaa vaikka pikkujoulukattaukseen. 
Lämmin kiitos kivasta illasta HR-Livingille ja Sisustussuunnittelu Mäkelä &Roos:ille
*Postaus toteutettu yhteistyössä heidän kanssaan.

3 kommenttia:

Marika - Kotini on helmeni kirjoitti...

Nää kaikki oli kyllä niin ihania! Kaunista! : )

KataMaria kirjoitti...

Noissa kahvikupeissa on kyllä paljon samaa kuin vanhoissa Arabian kupeissa. Ihania!

Jemina kirjoitti...

Kiitos kivasta postauksesta ja kiva kun kävit! :)