torstai 9. heinäkuuta 2015

Menovinkki: Burgeria tyylillä


 Hei! Täällä on vatsat täynnä burgeria. Suussa maistuu valkosipun ystävän taivas.* Oltiin SOblogien daamien kanssa istumassa iltaa ravintolassa, jonka sisustus hiveli ainakin omaa silmääni. Vai mitä pidät rouheasta tiiliseinästä ja tuosta upeasta kuparinvärisestä lampusta?

Seinäjoen keskustaan on avattu uusi ravintola HolySmoke, jonne kannattaa piipahtaa kauempaakin. Ravintolassa kun todella on savun tuoksun keskellä, mutta se onkin ravintolan yksi myyntivaltti.

Rentona ruokaravintolana HolySmoken erikoisuus on juuri grilli, jossa valmistuvat upean savuaromin saavat ruokaherkut. Listalla oli perusburgeria talon omalla pihvillä, mutta myös kanaburgeria, peruspihviä aurajuustolla ja pekonilla tai valkosipulilla terästettynä. Ja ne sämpylät, ne olivat todella rapsakat tapaukset.
Ravintolan omistaja Jani Ketola vei meidät kädestä pitäen kaksikerroksisen ravintolan alakertaan, maan alle. Ravintolan yökerho oli oikein kaunotar. Katossa roikkuivat kristallikruunut ja seinissä säihkyi blingbling. Ravintola oli kaikin puolin sisustettu hyvällä, tunnelmallisella maulla. Silloin kun laittaa itsensä bilekuntoon, on luksusta jamittaa kristallikruunujen alla.


 * Postaus toteutettu yhteistyössä ravintolan kanssa. Kurkkaa täältä yhteystiedot ja muuta mukavaa.

Ei kommentteja: