sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kylässä

Lauantai-ilta ja samanhenkistä seuraa. Upea miljöö, maistuvaa ruokaa ja ilta ilman lapsia. Kuulostaa unelmalta, mutta täyttä totta. Sain viettää illan Villa Bohemian -blogin katon alla Hannan vieraana. Ilokseni saan esitellä tunnelmapaloja talosta, joka on täysin omistajansa näköinen.


Tervetuloa meille, toivottaa Alma-koira. Alman oma alue on takorauta-aidan takana. Kaksikerroksisessa talossa yläkertaan vievien portaiden kaiteet ovat myös samaa aitaa. Upeaa ja niin erilaista. Harmikseni en huomannut portaita kuvata, mutta jospa Hanna omassa blogissaan ne joskus vilauttaisi.Talon sisustuksessa on paljon erilaisia ja silmälle kauniita yksityiskohtia. Pari isoa lintuhäkkiä osui talokierroksellä silmiini.Näin kaunis tunnelma on talon vanhempien makuuhuoneen ovien edessä. Harmonista.

Vanhempien makuuhuoneen katseenvangitsija on alla olevassa kuvassa. Erityisesti innostuin talon seinien struktuurista. Värimaailma oli talossa kauttaaltaan harmaa, joka antoi tunnelmaa, muttei pimentänyt tilaa.Vau! Tahtoo kanssa vaahtokylpyyn. Katossa muuten roikkui  mitä upein moderni kristallikruunu, mutta eipä osunut kuvaushetkellä se silmääni. Villa Bohemian talon tunnelmia myös täällä.

Ei kommentteja: