maanantai 13. lokakuuta 2014

Paperipillit kodin sisustuksessa

Onko muita, jotka pitävät paperipillien ostohintaa kovana? En ole laskenut yhden pillin hintaa, mutta siitä huolimatta pidän pillipaketteja kalliina. Kenties olen saita kuin Roope Ankkaa...Siitäkö ajatukseni kalliudesta kertoo. Jotkin pillit tuntuvat myös "lahoavan" nesteessä ja pillien kierteet tuntuvat aukeavan. Mutta: Paperipillit ovat todella kauniita. Niillä saa hienoja tunnelmia aikaan kattauksiin.

Paperipilleistä taitavat taiturit tekevät myös hienoja sisustusjuttuja kotiin. Viime viikolla ihastelin muun muassa pilleistä tehtyjä himmeleitä. Himmeliin kuluu kyllä pillejä aika paljon, eikä kärsivällisyyteni riitä sellaisen tekemiseen.

Eilen katselin kaapista löytyneitä pillejä sillä silmällä ja totesin, että annanpa teille toivomanne jouluaskarteluvinkin. Näin syntyi muutamassa minuutissa mustavalkoinen tähti. Leikkaamalla pillejä pienemmäksi saat aikaan juuri haluamasi kokoisia tähtiä.

Liimaa ensin kolme pillin pätkää kolmioksi. Kun pillit ovat tarttuneet toisiinsa, voit kiinnittää kaksi kolmiota toisiinsa tähden muotoon.

Näitä nopeasti toteutettavia tähtiä voisi tehdä vaikka ison kasan, eri kokoisina. Ja sen jälkeen kiinnittää ne naruun roikkumaan. Pitääkin kokeilla.

Mistä sinä ostat omat pillisi? Mistä niitä kannattaa hommata askarteluhommiin? Annathan omat vinkkisi.Ei kommentteja: