keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kun Emman kohtasin...


Oletteko joskus rinta rottingilla jonkun toisen puolesta? Minä olen erään nuoren naisyrittäjän, Emman puolesta iloinen ja kovin ylpeä. Aloitetaanpa vuodesta 2011...

Oli joulun aika. Työkaverini mainitsi että oletko jo tutustunut Emma´s & Mama`s -nimiseen kokoonpanoon, joka muu mitä ihanampia juttuja eri tapahtumissa. Kun sitten vihdoin kohtasin Emman ja Maman kojun, olin otettu. Kojussa oli mitä silmään sopivimpia juttuja. Joukossa myös naisten omin käsin tekemää.

Nyt tuon jouluisen kojun takana seissyt Emma on ryhtynyt ihan oikeasti yrittäjäksi. Hieno ja rohkea veto. Kanivinossa nostaa hattua.

Olen saanut ilon tehdä Emman kanssa koko kesän yhteistyötä. Yrityksellä on valikoimissaan paljon erilaisia nauhoja ja muuta tuunaukseen sopivaa tavaraa, joita käytin Fiskarettes-töissäni.


Yritykseen voit tarkemmin tutustua täällä. Emma´s & Mama´s on mukana syksyn aikana myös monissa tapahtumissa: Käsityömessut, Seinäjoki 3.-5.10.2014 Kädentaitomessut, Oulu 11.–12.10.2014 Osaava Nainen, turku 24.10.-26.10. Pohjalaiset suurmarkkinat, Seinäjoki Areena 15.-16.11 Naisten joulumessut, Helsinki Vanha Satama 3.-7.12.2014. Tervemenoa tutustumaan yrityksen ihanuuksiin! Tämän postauksen kuvat ovat muuten Emman. Ne on otettu yrityksen kivijalkamyymälässä.


Keräsin alle joitakin töitäni, joissa on esillä Emmalta saatavia tuotteita:

Erään pullon tarina
Pala lautaa ja pyykkipoikia
Rusettimaista menoa 
Hämärtyviin iltoihin
Voimanainen rikkoi lasin 


Onnea ja menestystä yrittäjälle!

T: Kanivinossa

Ei kommentteja: