maanantai 8. syyskuuta 2014

Pala kakkua arjen luksukseksi

Jos etsit elämääsi makuluksusta, poikkea Valkoisessa puussa Kauhajoella. Niinpä tein minäkin juuri eilen.

Me ruuhkavuosia elävät ihmiset tarvitsemme niitä hetkiä, jolloin kupissa höyryää jotakin ihanan lämmintä ja lautasella lepäilee joku todella tajuton viettelys. Kuvassa oleva ihana suklaaviettelys oli eilen minulle viikon huipentuma. Sopivan tuhtia ja ah niin upean kostean makeaa. Tykkäsin. Sellainen makuelämys, jonka tulen muistamaan. Kyseistä kakkua olen syönyt jo joitakin kertoja. Viimeksi Valkoisen puun kahvilassa Provinssirockissa. Kyllä, Provinssissakin oli laadukas kahvila aikuisempaan makuun.

 et
 Ystäväni kanssa paransimme maailmaa kakkujen äärellä. Hänen viikon viettelyksensä oli porkkanakakku. Upea makuelämys sekin. Teekupeissa meillä höyrysi muuten aivan tajuttoman upea vanljalla maustettu rooibos. Jäi oikein mieltä kaihertamaan, kun en sitä ostanut hyllystä mukaani.


Valkoinen Puu on enemmän kuin pelkkä kahvila Kauhajoella. Sen kakut tuovat tuulahduksen omistajapariskunnan miehen suvun keittokirjasta. Kahvilan ohessa on myymälä, jossa myydään omistajien tekemää keramiikkaa. Upeita astioita! Ostin sieltä yhden ihanuuden itselleni. Olen vastaavaa astiaa kolmen vuoden ajan  pyöritellyt käsissäni siellä käydessäni, mutta nyt vasta sen raskin ostaa itselleni. Lähipäivinä vilautan sen myös teille.

Valkoinen Puu oli mukana myös Suomen paras leipomo-ohjelmassa. Lisätietoja kahvilasta voit lukea täältä. 

(Postausta ei toteuteta yhteistyössä Valkoisen Puun kanssa. Olen vain niin innoissani taas tuosta paikasta, että toivon onnea ja menestystä yritykselle.)

 p.s. Matkassani oli tällä kertaa mukana vain kännykkä kameroineen. Sen vuoksi kuvien laatu ei ole aivan sitä mitä toivoisin...
Ei kommentteja: