torstai 12. kesäkuuta 2014

Melkein kaatopaikkakamaa...


 Kanivinon autotalli on toisinaan aarreaitta. Tällä kertaa siellä tuli vastaan kehys kultaiselta 1990-luvulta, jolloin sininen oli NIIN kovin IN. Päätin antaa kehyksille vielä yhden mahdollisuuden sellaisenaan (enkä viskannut niitä kaatopaikkakasaan), enkä ainakaan vielä sutinut maalia niiden pintaan.

Olin ihastellut ystäväni wc:ssä hienoa taulua. Terkut vaan taas sinne Unelmapajan neirolle. Kehyksiin oli päässyt iso kasa vanhoja tulitikkurasian kansia. Koska kansia  en tähän hätään mistään saanut, muistin skräyppäyslehtiöni ja sen kauniit puutarha-aiheiset paperit.

Pienen muotoon leikkauksen jälkeen paperit muuntuivat korteiksi. Kun samasta paperilehtiöstä löytyi vielä aiheeseen sopiva tomaattipaperi, elementit kivaan kesäiseen tauluun olivat valmiina.

Lopputulos on mieluinen, mutta vielä taulu odottaa sopivaa seinää. Jos se ei päädy meidän seinälle, laitan kehykset kiertämään sisällön kera jollekin muulle.

Sisustustaulu on yksi Fiskarettes-töistäni.

2 kommenttia:

Virtasia kirjoitti...

No tosi kivahan tästä tuli...ja tuo sininenhän on nyt niin trendiväri ;)

Kanivinossa kirjoitti...

Aika makea väri se kieltämättä on. Tarpeeksi rouhea seinä vain pitäisi tälle löytää taustaksi. Tai sitten tosiaan luovutan tämän johonkin miehiseen keittiiöön...