sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Lasikulhon monta elämää
Mitä jokaisesta kodista pitäisi löytyä? Yksi läpinäkyvä iso lasikulho. Ai miksi? Koska kulho taipuu moneksi. Kuvassa oleva jalallinen lasikulho on lähipäivinä hoitanut monta virkaa. Yleensä sen paikka on hedelmäkorina. Siitä kulho vapautettiin edellispäivänä ja vuoro oli toimia Barbie-kakun muottina. Toisin sanoen ladoin tähän kulhoon kakun syötävän osan. 

Kun ostin kulhon pari vuotta sitten sisustuskutsuilta, olin vatsa piukeana ja minulle vihjattiinkin, että kulho voisi hoitaa myös kastemaljan virkaa. Mikä ettei.


Lähikaupasta ostamani narsissit löysivät uuden kotinsa tänään tuosta kulhosta. Multaa ja juuria katseelta peittää jostakin postipaketista talteen ottamani paperisilppu. Mitään ei siis kannata heittää roskiin...


Upean luonnonvalon ansiosta kotikin näyttää taas aivan uudelta.

 Kukas se narsissien kaverini odottaa kevättä? Pietarsaaresta muistoksi ostettu merimies. Kevättä rinnassa, kun näyttää iskevän silmää.


3 kommenttia:

Kasarmin J(d)onna kirjoitti...

Haaste blogissani :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno kulho on kukillekkin..ihastelee uusi lukijasi....:)

Kanivinossa/Miia kirjoitti...

Kiitos (d)onnalle haasteesta! Olipa, huh, haasteellisia kysymyksiä. Pitää nukkua yön yli, jotta saan aluksi selvää unistani :D

Irmastiina, tervetuloa lukijaksi! Minäkin kävin juuri nuuskimisreissulla Ruusukummussa. Seuraavaksi teen sen ihan ajan kanssa.