sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Saanko esitellä....

 ...täällä on uusi Fiskarettesin design teamiläinen.*

Kaikilla meillä on varmaan ne keltaoranssipäiset sakset kotona. Niin meilläkin. Fiskars tekee kuitenkin paljon muutakin kuin saksia ja puutarhavälineitä. Erityisesti askastelijoille ja ompelun ystäville on tarjolla vaikka mitä apuvälineitä omien tekeleiden toteuttamiseen.

Fiskarettes on sivusto, jossa kohtaavat askartelusta innostuneet ihmiset. Fiskarette on siis askartelun ja Fiskarsin lähettiläs. Ja miten minä sitten liityn Fiskaretteihin? Sain muutama viikko sitten iloisen yllätysmeilin: minut ja kaksi muuta oli valittu kesäksi 2014 Fiskarettien design teamiin. Me siis saamme ilon ja kunnian läpi kesän jakaa erilaisia vinkkejä ja ohjeita käsillä tekemiseen Fiskarsin tuotteilla.

Kanivinolle tämä pesti on mitä mainioin. Blogini lukijoina saatte jatkossakin monipuolisesti ja aiempaa säännöllisemmin erilaisia väkertelyvinkkejä. Puhun väkertelystä, sillä askartelusta tulee mieleeni vain sotkuiset liimasormet ja solmuun menneet paperit. Minulle väkertely pitää sisällään paljon enemmän: paperia, liimaa, puuta, muovia, maaleja, saksia, pihtejä ja kaikkea sitä mitä noilla yhdessä saadaan aikaan.Yllä olevassa kuvassa on vain erilaisia väkerrysvärkkejä. Lähipäivinä odotan saapuvaksi pakettia, joka pitää sisällään Fiskarsin tuotteita. Arvatkaa jännittääkö? Ihana avata kauan odotettu paketti ja päästä hommiin. Pysykää kuulolla! Esittelen pian sisältöä teillekin. Lue lisää.
* Postaus on toteutettu yhteistyössä Fiskarettesin kanssa, sisältää mainoslinkin.

2 kommenttia:

Ride kirjoitti...

Vau! Onnea mielenkiintoisesta yhteistyöstä! Ei yhtään hullumpi yhteistyö. Meillä esikoinen olisi aivan otettu tuollaisesta yhteistyöstä!
Mukavaa alkavaa viikkoa!!

Kanivinossa kirjoitti...

Kiitos Ride!Todella mielenkiintoinen on kieltämättä yhteistyö.Enpä olisi arvannut näin tuoreena bloggarina että tällaistakin kivaa tulee vastaan.Odottavan aika on vain pitkä:Postikusti ei vielä tänään tuonut pakettia.Jospa huomenna saan paketin ja pääsen tännekin esittelemään sen sisältöä.