maanantai 12. toukokuuta 2014

Klemmarijemma ja Softengine, kuinka ne liittyvät toisiinsa?


Kanivinossa-perhe ahtautui lauantaina sohvalle. Illan teemana oli Euroviisut ja ennen kaikkea Softenginen poikien hurraaminen hyville pisteille. Siinä samalla söimme koti-insinöörin suurinta herkkua, Pringlesejä. Pahoittelen taas teksimainontaa, mutta tämän väkerryksen onnistumiseksi tuo tuotenimi pitää mainita. Mutta teen sen vain tämän kerran.

Pääprinsessa simahti ensimmäisenä ja osallistui sipsitötterön tyhjentämiseen vain parilla sipsillä. Ekaluokkalainen osasi jo nauttia sekä musiikista että sen nautintoa lisäävistä suolapaloista.

Kun sunnuntaiaamu koetti, ilokseni sain tyhjät sipsitötteröt käyttööni. Niistä valmistin työpöydälleni väriä sekä järjestystä tuomaan säilytyspurkit.


Näin sen teet:

1. Leikkaa tötterö kahteen tai useampaan osaan leipäveitsellä. Voit leikkauksen jälkeen vielä tasata reunoja vaikka saksilla.
2. Leikkaa valitsemistasi papereista paloja ja somista purkit papereilla ja liimalla tai vaikka teipeillä kuntoon.
3. Sopivan pohjan pohjattomille tötteröpaloilla saat paksusta pahvista. Liimaa pahvi tötteröön liimalla tai teippaa se ulkopuolelta kiinni näyttävällä teipillä.

Vinkiksi: Jos haluat siistin lopputuloksen, älä levitä liimaa koko tötterön pinnalla. Kuvan purkeissa liima on sipaistu aluksi vain siihen kohtaan, johon lähdin kiinnittämään "vyötettä", sitten toinen liimavana on vedytty siihen kohtaan, jossa paperit limittyvät toistensa päälle.

Ei muuta kuin rousk, rousk vaan ja askartelemaan klemmarijemmaa ja kynäpurkkeja!

Ei kommentteja: