sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kanivinossa ja origamivaatteet Rytmikorjaamo Designsunnuntaissa

 Olipa mahtava viikonloppu, joka huipentui Designsunnuntaihin Rytmikorjaamolla. Kanivinossa eli minä rantautui sinne Origamivaatepajan merkeissä. Tässä postauksessa pari tunnelmapalaa pajasta. Kiitos kaikille pajalaisille sekä erityisesti teille ihanille kuvissa oleville. Olitte luonnonlahjakkuuksia taittelussa!

 Yllä olevat mimmit aivan hullaantuivat mekoista! Innostus on tarttuvaa ilmeisemmin, sillä näiden vaatteiden taittelussa kun pääsee alkuun, loppua ei näy.


Kuvassa oleva herra taitteli vaatteita tuliaiseksi tyttökaverilleen, ja ideoi mekkoa lahjaksi myös äidilleen. Herrasmiesainesta. 

Eikä me taiteltu vain pelkkiä mekkoja, vaan myös kauluspaitoja. Yllä IvanaHelsinki-henkisiä kauluspaitaluomuksia. Tässä yksi linkki kauluspaitojen taitteluun.

Mutta kyllähän niistä mekoista vaan taas niin ihania makupaloja tuli. Kiitos Paperinauhalle papereista. Tästä pääset kurkkaamaan aiemmin tekemääni origamimekkopostausta. Postauksessa on mukana myös linkki videoon, josta saat yksityiskohtaiset ohjeet mekkojen taitteluun.


Ei kommentteja: