sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Ja mitä siellä Rytmikorjaamon Designsunnuntaissa oikeasti tapahtui?

 

Yes! Olipa taas mahtava tapahtuma tuo Rytmikorjaamo Designsunnuntai Seinäjoella. Nyt tiivistän 
näihin kuviin ja omiin ajatuksiini sen, mitä siellä oikeasti näin ja koin. Upeeta oli. 

Tapahtumassa oli useassa pöydässä mitä upeampia kuvioita tarjolla joko julisteina, muina paperiprinttinä, vaatepintoina tai sisustustekstiileinä. Tästäkös minä erilaisten pintojen ystävä tykkäsin ihan sikana.Kun taustalla soi vielä letkeä musiikki, joka tilassa omanlaisensa, oli olo aika rento päivän päätteeksi. Nauttimani Designbrunssi oli myös omiaan pään rentoon tilaan saamisessa. Erityisesti se juustokakku, jota söin jälkkäriksi, sai meidän pöydän designinystävät sekaisin.

Mutta sitten niihin myyntipöytiin: Yläkuvan tyynyt pysäyttivät minut heti ensimmäiseksi kun pääsin ovesta sisälle. Valitan, mutten muistanut kurkata valmistajaa. Lisään sen nimen tänne, kunhan saan selville sen. 

Fyran on suomalaisista muotoilijaista koostuva yritys, kuosinsa he sommittelevat yhteistyönä. Heidän tarinaansa voit tutustua täällä. Fyran oli minulle uusi tuttavuus, joka aiheutti kuvioillaan sydämentykytyksiä. Sen vuoksi he saavat eniten tilaa tässä postauksessa. Tykkäsin ja raahasin kotiin tuon mustavalkoharmaan paperikorin.Designsunnuntaissa oli iso kasa erilaisia koruja tarjolla. Alla on kuva Yo Zenin pöydästä. Yrityksen korut veivät minulta jalat alta jo viime kesänä Provinssirockin DesignCornesissa. Nyt ihastuin origamivenekoruun. Humbugi puolestaan työstää nahkaa eri muotoihin. Yläkuvassa upeita nahkakoruja. Alla hienosti viimestelty laukku.
Alla olevat korut puolestaan ovat Anbros:in.Andbros:in Tarjolla oli myös Minna Tuohisto-Kokon lasikoruja, joista pidän vallan kovasti. Kuvia en kuitenkaan niistä huomannut ottaa, kun meni aika jutteluun Minnan itsensä kanssa (me hölösuut...).Nuo ylläolevat musta/puukorvakorut kotiutuivat minun korulippaaseeni. Jokin niissä vain kolahti. Erityisesti pidin siitä, että ne eivät ole roikkuvaa mallia, vaan perinteisesti tapilla korvaan laitettavat. Jatuli on näiden ihanuuksien takana. Olen muuten ilmeisemmin ollut korutuulella, sillä kamerassani on lähes vain korujen kuvia. Jäi muuten harmittamaan etten ostanut myös noita alla olevia korviksia. No, ne ovat roikkuvaa mallia eli käyttämättä olisivat jääneet.


 Upean nuoren kuvittajan töitä on alla. Ilmoitan myös nimen ja jaan linkin, kunhan saan nimen selvitettyä.

Ja olihan siellä paikalla SoBlogeista Riike ja KeyLiving. Tuttuja naisia toki morjestin, mutta kun oli kaikkea uutta ja ihanaa ympärille, keskityin nyt vain uusien tuttavuuksien kuvaamiseen.


Nyt vain odottamaan, että Rytmikorjaamo Designsunnuntai taas koittaa vuoden kuluttua. Iso kiitos Kultuuriosuuskunta Kick! ja erityisesti Sanna ja Johanna. Olette rautaa ja arvostan, että teette tällaisen muotoiluteon tuomalla tämän kaiken meidän saatavillemme. *

p.s.* Tämä postaus on tehty aivan vapaasta tahdosta, vaikka mainitsenkin eri yritysten nimiä, en ole saanut heiltä alennuksia tai muita sen sellaisia etuja. Tykkään vain niin kauheasti, että saan tällaisilla postauksilla avittaa kenties eteenpäin jonkin toisen unelmaa.


2 kommenttia:

Irina kirjoitti...

Heipä hei,

nimi on Irina K Design, mitenkäs oot mennyt mun ohi :D

Löytyy esimerkiksi facebookista:

https://www.facebook.com/irinakatariinadesign

Kulttuuriosuuskunta Kick! kirjoitti...

Tyynyt ovat &brosin. Kääntöpuolella myös kuvat, joten pussaavista pareista voi tehdä montavariaatiota. http://home.andbros.fi