tiistai 23. kesäkuuta 2015

Saanko esitellä: Hamahelmistä koru

Pahoitteluni, jos et lainkaan tykkää hamahelmijutuista. Lupaan että  tämä on viimeinen sen aiheen päivitys hetkeen. Mutta olen niin kovin iloinen uudesta korustani. Jos seuraat minua Instagramissa, olet sen siellä jo ehkä nähnytkin.

Tein korun vielä aivan itse, kun hamahelmikoneemme meni nukkumaan ja äidin käsilaukussa sormia poltteli hamahelmikoruun tarkoitettu ketju.


Idean korun malliin sain Pinterestistä, mistä muualtakaan. Pinterest on itse asiassa täynnä hyviä ja toteutuskelpoisia ideoita hamahelmikoruista. Jos korvalehteni kestäisivät riippuvia korvakoruja, tehtailisin korvakorujakin helmistä.
Hamakoruissa on sitä jotakin kesän asuihin sopivaa. Hamakoruihin ostin ketjua askarteluliikkeestä. Korupihtejä en omista, mutta sain ketjun auki ja vastaavasti tiukasti kiinni saksilla kikkailemalla. Myyjä muuten lupasi, ettei ketju tummene lainkaan. 

P.s. Alla upea kirsikkajuttu helmistä. Siitäkin tulisi varmaan aika kiva kesäinen kaulakoru, mutta tekijä haluaa pitää kirsikat itsellään. Harmi. Kirsikkakoru olisi kiva lisä mustien vaatteiden kaveriksi.
Ei kommentteja: