maanantai 22. kesäkuuta 2015

Provinssirock ja DesigncornerProvinssirock on tämän viikon juttu. Keskiviikkona alkava viisipäiväinen tapahtuma kerää tapahtuma-alueelle paitsi hyvää musaa, niin jo toista kertaa muotoilua Designcornerin muodossa.Designcorner tuo muotoilua festarikansan ulottuville. Viime vuonna siellä tuli shoppailtua useamman kerran. Muun muassa upeita koruja jäi sieltä ympärivuotiseen käyttöön.

Valitettavasti Corneriin eivät pääse kuin rockikansa eli Designcorner on tapahtuma-alueella vanhan myllyn kohdalla pääsisäänkäynnin lähellä.


Tässä postauksessa on upeita makupaloja Designcornerin tarjonnasta. Pahoin pelkään että moni tuote näyttää livenä vielä paremmalta, mutta tykkään siitä, että ostamalla näitä tuotteita tuen pieniä suomalaismerkkejä ja autan niitä tiellä menestykseen. Ainakin se on ihan passeli selitys mulle, jos jotakin tuotetta oikein kovasti haluan. (Näin tulee käymään, jos vanhat merkit pitävät paikkansa.)
Viime vuonna meille muuten kotiutui Mustavan tuotteitakin. Ovat ihkaoikeaa eteläpohjalaista muotoilua.


Myös menneiden vuosien klassikkoja voi Designcornerista hankkia.


Ja nämä sukkahousut ovat namupaloja. Rohkeaan ja itsevarmaan jalkaan tarkoitettuja. Työkaverillani on tällaiset ja olen kuolaillut niiden perään.

Designcornerin löydät Facebookista. Nähdään ostoksilla!

p.s. Designcornerista saa myös jotakin todella uniikkia ja ainutkertaista: Saatavilla myös Paola Suhosen suunnittelema Provinssi 2015 limited edition t-paita. TAHTOO!

1 kommentti:

Niina Koo kirjoitti...

Hih,mulla on tuo "kampameduusa" tunika keltamustana ja tykkään kovasti.