torstai 20. maaliskuuta 2014

Kukkia Östermyran auringolle!

Oletteko ylpeitä jostakin asiasta, jonka joku toinen on tehnyt. Minä olen. Olen erityisen ylpeä Kasarmin Jonnan perheen teosta. 

Etkö tunne heitä? He ovat perhe, jotka ovat pelastamassa Provinssirock-alueen lähellä olevaa taloa. Kyseinen talo oli pitkään ollut tyhjillään ja aina rockin aikaan siellä on juorujen mukaan vietetty villiä elämää hylätyn talon valvoessa menoa. Kasarmin Donna kirjoittaa talosta blogissaan Östermyran aurinko
Alla olevat kukat ovat Jonnalle!Kasarmin Jonna liittyy tähän postaukseen siten, että hän heitti minulle haasteen. 
Kasan kysymyksiä, joihin saan iloksenne vastailla.

1. Mitä unta näit viime yönä?
Olen pyöritellyt päässäni erilaisia kangaskuoseja ja erilaisia pintoja. Kuosit pyörivät taukoamatta nyt unissakin. Unissa osaan suunnitella muuten aivan mielettömiä luonnoksia. 
 
2. Uskotko kummituksiin?
Hmm. Heititpä pahan...kellarissamme asuu saunatonttu, mutta Folke-tonttu ei kummittele.
 
3. Saat valita yhden ruokatuotteen lähikaupastasi. Mikä se on?
 Vihreä tee sitruunalla höyryää nytkin kupissani. Ilman teetä en vain yksinkertaisesti voi elää. Tee värjää hampaat, mutta minkäs voit.

4. Mitä harrastit lapsena?
Ensimmäinen harrastukseni oli naisvoimistelu, jota sitten tahkottiinkin monta vuotta. Teini-iässä jumppa jäi, tilalle tuli jazztanssi. Kirjat ovat kulkeneet matkassani mukana koko elämän.
 
5. Kärsitkö jostain fobiasta? (No, mistä?) 
 Ei kai tämä nyt mitään fobia ole, mutta meidän perhe marssii aina jonossa käsiä pesemään, kun kotiudutaan. Saamme vatsataudit aina ja kaikkialta eli lievästä hysteriasta lienee tässä kuitenkin kyse.  
 
 
Hmm...Mitäpä yllä olevat hienot edesmenneet taitelijat olisivat vastanneet Jonnan kysymyksiin?  


1 kommentti:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Jonnaan olen tutustunut minäkin...siis bloginvälityksellä...)