maanantai 24. maaliskuuta 2014

Keltaista energiaa
Täältä lähettelen teille keltaista energiaa kuvien ja aurinkoisen sään innoittamana. Aurinko kun paistaa, huomaan lisääväni kotona kirkkaita värejä sisustukseen.Pimeän alkuvuoden jälkeen keltainen väri on erityisesti mieleeni. Kuin huomaamatta väri aina hiipii kotiimme, jotta saa taas loppuvuodesta väistyä hillitympien värien tieltä. Tänä vuonna keltaisen kaveriksi on ripoteltu turkoosia sekä kevään vihreää.

Kuvan ihana taulu on lahja ystävältäni. Napakymppi, sillä pidän kovasti taulun muotomaailmasta ja värikin on kuin karkki. Taulun kuvan takana on suomalainen pariskunta, joka suunnittelee kuoseja Polkka Jamin nimellä. Kepeät tuoksut kuuluvat myös kodin kevääseen. Jos saisin tuoksunäytteen teille lähettää, tuoksuisi se vihreälle teelle, sitruunalla sekä trooppisille hedelmille.Kynttilöillä saa kotiin sekä tuoksua että tunnelmaa, vaikka ulkona aurinko mollottaisikin. Turkoosit kynttiläkuppini itse asiassa toimivat parhaimmillaan juuri kun aurinko luo lasiin säteitään. 

Nyt lähden lataamaan akkujani koiralenkille!  Täällä on maa mustaa täynnä, mutta ekaluokkalainen lähtee siitä huolimatta laskettelukouluun nauttimaan lumesta. Kiva niin. 

Energistä alkavaa viikkoa! Nauttikaahan väreistä!


2 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Tuo taulu ON kaunis...kelpaisi kyllä minullekin..:)

Kanivinossa kirjoitti...

Taulu on kyllä niin mieluinen minulle. Koetin ostaa sen ystäväksi saman sarjan toista taulua, mutta sen väri ei iskenyt ainakaan vielä. Katsotaanpa jos mieli muuttuu.