tiistai 24. maaliskuuta 2015

Iloittelua pääsiäiseksi

Onko täällä muuta pääsiäismunafaneja? Olen jo muutaman vuoden ajan hamstrannut kotiin erilaisia koristemunia. Alla olevat muovimunat ovat kaikki tämän vuoden löytöjä. Ensi viikonloppuna aion kenties niitä vielä vähän tuunailla ja asetella pääsiäiskransseihin.


Viime pääsiäisenä koristelin ensi kerran styroxmunia itse. Sama puuha jatkuu edelleen, tosin tällä kertaa glittermunat ovat lasten käsialaa. Munien koristelu glitterillä on helppoa hommaa. Munat vain pyöritellään ensin liimassa ja sen jälkeen kimalteessa.

Koti on hileinen sen jälkeen, mutta lapset ovat innoissaan puuhasta. Kuvassa olevat munat pääsevät pääsiäisenä mukaan erilaisiin asetelmiin. Osaan munista kiinnitän narun ripustamista varten. Glitteriä ostaessani yllätyin, sillä myyjä kertoi myyvänsä sitä lähes pääasiassa kynsien koristeluun.Meidän perheen tokaluokkalainen on oikea askartelukone. Pahvisia pupuja on leikattu ja stailattu jo monta viikkoa. Pääsiäisenä puput pääsevät muun muassa ruokailutilamme leveään oviaukkoon toivottamaan hyvää pääsiäistä viirimäisessä muodostelmassa.Sama pupumalli toimii myös pääsiäiskorteissa. Kun pupun taittaa keskeltä, saa siitä omilla jaloilla seisovan kortin tai sisustuselementin.Olen kerännyt erilaisia pääsiäisideoita myös Pinterest-tililleni. Tervemenoa sinne! Sieltä löytyy kaikenlaista niin aikuiseen kuin lastenkin makuun. Kurkkaappa siis tänne.


1 kommentti:

Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt :)